SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Halep, din nou în umbra Sharapovei » Decizia CIUDATĂ luată de organizatorii de la Australian Open + La ce oră are loc tragerea la sorți

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 20:41

Roger Federer (36 de ani) și Maria Șarapova (30 de ani) sunt oamenii aleși de oficialii Australian Open pentru tragerea la sorți a celor două tablouri. Tragerea va avea loc joi, de la ora 10:00, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Simona Halep, numărul 1 WTA, a fost lăsată deoparte de oficialii Marelui Șlem australian. Alegerea Șarapovei de a lua parte la tragerea tabloului este una ciudată, luând în considerare suspendarea primită de rusoaică pentru dopaj.

Un motiv poate fi faptul că Șarapova și Angelique Kerber sunt singurele jucătoare prezente care au în palmares trofeul Australian Open. Rusoaica l-a obținut în anul 2008, în timp ce nemțoaica a fost campioană în urmă cu două ediții, în 2016.
De partea cealaltă, Roger Federer, numărul 2 ATP, pare a fi persoana potrivită pentru a lua parte la acțiune.

15 luni
a fost suspendată Maria Șarapova pentru dopaj

  • Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, se desfășoară în perioada 15 ianuarie - 28 ianuarie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
sorin965
sorin965  •  11 Ianuarie 2018, 10:13
Postat de mutu57 pe 11 Ianuarie 2018, 04:06

Tare ciudata alegere. O jucatoare de pe locul 50 in lume care a si fost suspendata pentru droguri... Singura "calitate" este imaginea de starleta de filme mana a 5a care au succes la prostime. Deh, prostimea cumpara bilete si se uita la TV.

Este exact același tip de selecție și din aceleași motive pentru care sunt promovate scandaluri si manelism pe posturile tv . Astea atrag cel mai mult nu adevaratele valori si e valabil doar in ceea ce priveste rusoaica si nu pe Federer pentru care jos palaria .

adicn
adicn  •  11 Ianuarie 2018, 10:10

Încă o mostră că banii și interesul dictează până și la cel mai înalt nivel...grețos!

adicn
adicn  •  11 Ianuarie 2018, 10:10
Postat de Popa Basca pe 11 Ianuarie 2018, 08:34

Pentru ca "turcoaica" este mult mai romanca decat unii ca tine! Va pute tot ce are legatura cu Romania si ati sustine pe oricine altcineva,doar spre a dovedi ca voi nu sunteti ca restul romanilor.Si aveti dreptate,mai baieti,voi sunteti partea cea mai mizerabila a societatii noastre.Sustineti-o azi pe rusoaica,maine pe iberica,poimaine pe nemtoaica,oricum ramaneti niste *** pentru romani si niste ***,pentru straini!

Domnule, ai scris unul dintre cele mai bune comentarii pe această temă. Să trăiești!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close