SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

HALEP - DOLEHIDE // VIDEO » Simona Halep se califică cu emoții în fața puștoaicei Dolehide » Ce a spus după joc + adversara din "optimile" Indian Wells

Foto: Reuters +2   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 00:19

Simona Halep s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală de la Indian Wells după ce a învins-o pe mai puțin cunoscuta Caroline Dolehide (19 ani), scor 1-6, 7-6(3), 6-2.

Americanca aflată pe locul 165 în clasamentul WTA a avut un debut de meci de vis! Aceasta și-a adjudecat primul set cu un categoric 6-1, fără să-i dea vreo șansă româncei.

Setul secund a fost echilibrat de la un cap la altul, diferența fiind făcută de tie-break, unde jucătoarea noastră s-a impus. În decisiv forțele s-au inversat și Simona a arătat de ce e lider mondial la ora actuală, reușind să câștige cu 6-2.

În runda următoare, Simona o va înfrunta pe chinezoaica Qiang Wang (55 WTA), care a trecut de Kristina Mladenovici (15 WTA), scor 6-1, 6-2. Simona și Qiang Wang nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Chinezoaica are 26 de ani și peste 1.5 milioane de dolari strânși în cariera sa.

"Am un respect ridicat pentru ce a făcut adversara mea. Am avut probleme în setul doi, dar tot atunci mi-am dat seama că am o șansă bună să câștig meciul. M-am deplasat foarte bine și asta m-a ajutat să câștig acest meci dificil. Publicul de aici e extraordinar. De fiecare dată îmi doresc să dau tot ce am mai bun pentru acești oameni. Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat", a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Desfășurarea liveTEXT 

SIMONA HALEP - CAROLINE DOLEHIDE 1-6 / 7-6(3) / 6-2

GAME, SET, MECI SIMONA HALEP! Jucătoarea noastră reușește calificarea în optimile de finală de la Indian Wells.
5-2 Game Dolehide!
Jucătoarea din SUA se ajută foarte mult de seriviciu, însă acum urmează să servească Simona pentru meci.
5-1 Game Halep!
Simona e la un singur game de calificarea în optimile de finală de la Indian Wells!
4-1 BREAK HALEP!
Caroline și-a pierdut concentrarea și trimite foarte multe mingi aiurea! Pentru Simona e doar o chestiune de timp până va câștiga acest meci.
3-1 BREAK DOLEHIDE!
Simona tratează prea ușor o scurtă și Caroline ajunge la minge după care își adjudecă break-ul.
3-0 BREAK HALEP!
Dolehide greșește tot mai mult și e evidentă oboseala acesteia.
2-0 Game Halep!
Simona e pe linia cea bună. Jucătoarea din SUA pare extenuată.
1-0 BREAK HALEP!
Simona începe perfect setul decisiv!

SETUL 3

7-6 GAME, SET HALEP! Simona revine în meci și trimite partida în decisiv!

6-6 Game Dolehide! Setul secund intră în tie-break! Jucătoarea noastră servește prima.
6-5 Game Halep!
Simona profită de euforia de care dă dovadă Dolehide și își adjudecă game-ul.
5-5 Game Dolehide!
Americanca revine în setul secund și o egalează pe Simona.
5-4 BREAK DOLEHIDE!
Simona mai are o șansă pentru a egala la seturi!
5-3 BREAK HALEP! Hai Simona!
Jucătoarea noastră mai are nevoie de un singur game pentru a egala soarta partidei!
4-3 BREAK DOLEHIDE!
Jucătoarea din SUA își recuperează break-ul pierdut și merge umăr la umăr cu Simona.
4-2 BREAK HALEP!
Simona câștigă un break mai mult decât binevenit în acest moment, ținând cont că adversara ei putea încheia în orice moment game-ul.

3-2 Game Halep! Simona servește bine și o obligă pe adversară să greșească. Jucătoarea noastră îl cheamă pe Darren Cahill pentru a-i cere ajutorul.

2-2 Game Dolehide! Simona pare descumpănită și Caroline câștigă pe propriul serviciu.
2-1 Game Halep!
Simona reușește primul său as și își adjudecă game-ul după 8 minute extrem de dificile în fața unei luptătoare.
1-1 Game Dolehide!
Jucătoarea născută în Illinois câștigă rapid trei puncte și revine de la 30-40.

1-0 Game Halep! Simona începe în forță setul doi și în primul game nu-i dă nicio șansă adversarei.

SETUL 2

1-6 GAME, SET DOLEHIDE! Necunoscuta jucătoare din SUA pare să fie pregătită să devină foarte cunoscută după acest meci în fața liderului mondial. Dolehide își adjudecă primul set al confruntării cu Simona Halep!

1-5 BREAK DOLEHIDE! Simona pierde extrem de ușor două puncte și îi dă șansa adversarei să se distanțeze.
1-4 Game Dolehide!
Jucătoarea din SUA servește foarte bine și își câștigă game-ul la zero.
1-3 Game Halep!
Simona a început greoi și acest game, dar datorită unor greșeli neforțate produse de Dolehide, jucătoarea noastră reușește să-și adjudece primul game după 23 de minute.
0-3 Game Dolehide!
Nu e startul pe care-l doream! Adversara Simonei pare "în mână" astăzi, mai ales că are o încredere suplimentară după ce a câștigat primul game la capătul a peste 10 minute nebune.

0-2 BREAK DOLEHIDE! Loviturile puternice venite din partea lui Dolehide îi pun mari probleme Simonei, care a pierdut pentru prima dată pe propriul serviciu.

0-1 Game Dolehide! Jucătoarea din SUA lovește puternic, dar de multe ori trimite mingea în afara terenului. Aceasta a salvat cinci mingi de break. În acest prim game Dolehide a bifat și primele două duble greșeli ale meciului. Primul game a durat mai bine de 10 minute.
A început meciul! Dolehide servește prima!
În California soarele bate puternic!

SETUL 1

Cele două jucătoare au ieșit la încălzire!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (88)
danbinci
danbinci  •  12 Martie 2018, 20:08

Felicitari Simona, asta este tot ce conteaza.

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  12 Martie 2018, 18:06

tihi, tu esti geaman cu Vasilica Ardeleanu care posteaza pe Prosport?? amndoi intrati in *** *** in acelasi timp, acelasi stilde exprimare... hai scrie tot ! nu omite nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kriss11111
kriss11111  •  12 Martie 2018, 17:47

Ma uit la unele comentarii si nu pot sa cred ca cineva contesta meritul acestei jucatoare de pe prima pozitie mondiala , si anume Simona Halep. Aveti habar cat de greu se strang punctele sa fii macar in primele 10?! Simona este nr. 1 numai prin efort,daruire si constanta... sa nu mai zic cat de incapatanata este (in sensul bun in cazul de fata) . Meciul asta a fost o lectie despre ce inseamna sa fii nr. 1 si sa joci cu creierul atunci cand cu muschii nu faci fata .A fost greu pana ia citit jocul , dupa aia a avut-o la indemana ... daca se vor mai intalni vreodata Simona nu va mai pierde mai mult de 2-3 game-uri pe set in fata acestei jucatoare,si asta pt ca are un prim serviciu bun.. Cei care o contesta pe Simona ar trebui sa se gandeasca cate tenismene exista la nivel mondial si fatuca asta a renuntat la sani pt a face performanta si a fi prima in lume !!!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează