SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Halep simte că a ratat o mare şansă » Primele declarații după înfrângerea cu Williams: "A fost cel mai bun meci făcut împotriva ei!"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 08:34

Simona Halep a pierdut greu în faţa Serenei Williams, scor 2-6, 6-4, 3-6, în sferturile turneului de la US Open.

Halep a avut o prestaţie bună, fiind prima jucătoare care câştigă un set în faţa Serenei la această ediţie a turneului american. După meci, la conferinţa de presă, Halep a vorbit despre duelul cu liderul WTA şi s-a declarat mulţumită de prestaţia sa.

"Cred că a fost un meci bun şi că am jucat bine. Cred că nivelul a fost destul de înalt. Sunt mulţumită de felul în care am luptat până la final. Serena a jucat foarte bine. Este cea mai bună jucatoare, iar astăzi, serviciul său a fost foarte bun. Ea joacă foarte bine aici. Cred că se simte foarte încrezatoare pentru că joacă acasă.

A fost greu şi sunt puţin tristă, dar trebuie să iau lucrurile pozitive din acest meci. Sunt puţin dezamagită că nu am putut profita de sanşele pe care le-am avut. Dar mă bucur pentru modul în care am rezistat şi am jucat. Am jucat mai bine decât anul trecut, când am ajuns în semifinale. La ediţia aceasta am pierdut în sferturi, dar am dat tot ce am putut.

Cred că acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am făcut împotriva ei. Am simţit că sunt foarte aproape şi că am sanşa să câştig. Cred că jocul meu a fost destul de bun. Totuşi, cred că m-aş aş putea să joc mai bine în anumite momente.

Trebuie să câştig în faţa celor mai bune jucătoare pentru a câştiga un turneu de Grand Slam, dacă voi putea să îl obţin", a declarat Simona Halep.

18 aşia servit Williams contra lui Halep; Simona a avut doar unul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
sifsif
sifsif  •  09 Septembrie 2016, 10:21

Iata ca se poate. ! E numai chestie de inteligenta

sorin965
sorin965  •  08 Septembrie 2016, 21:51
Postat de dinamo_fan pe 08 Septembrie 2016, 11:52

daca ai urmarit acel meci...daca...atunci tii minte ca Serena s-a cam batut singura.

Mergând pe aceiasi idee si Halep s-a batut singura aseara pentru ca daca nu rata sa dea , hai nu 18 ci macar 15 asi si alte cateva zeci de mingi cu aproape 200km/h atunci cu siguranta castiga . Nu poti spune despre un jucator ca se bate singur pentru ca e ceva in meciul ala care il deranjeaza si daca nu e o cauza medicala sigur e de vina adversarul care chiar si macar prin atitudine poate fi mai bun . Cu alte cuvinte in meciul acela cu certitudine Halep a invins-o detasat iar aseara clar a invins Serena chiar daca a avut dublu greseli nefortate , a compensat prin asi si lovituri napraznice in momente cheie , cu tehnica mai putin . Eu asa cred .

mobilajucarii
mobilajucarii  •  08 Septembrie 2016, 17:53

Daca a ratat ceva, candva, apoi anul trecut a ratat. Anul acesta nu mi se pare c-at fi ratat oarece.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează