SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Halep vorbește despre începuturile carierei: "Tata mă certa mereu pentru că aveam emoții"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 22:55

Simona Halep, locul 2 WTA, a vorbit despre primele meciuri și despre începuturile carierei sale.

"La primele turnee, tata venea mereu cu mine. Și mama venea cînd putea, pentru că trebuia să aibă grijă de fratele meu. Tata mereu mă certa cînd aveam emoții și că trebuia să joc doar de plăcere și să mă bucur. Eu înțelegeam, dar nu puteam să fac asta. Eram un copil și nu înțelegeam ce sînt emoțiile. Simțeam niște fluturași în stomac, pe care nu îi controlam.

A fost frumos la începutul carierei. Tata m-a sprijinit enorm și a crezut în minte. Pentru un jucător de tenis este foarte importantă formarea, pentru ca atunci cînd ajungi la seniori să ai toata baza pentru a performa la nivel înalt", a spus Halep pentru DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează