SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Hănescu acuzat că vrea prea mulţi bani pentru meciurile cu Danemarca: "Mi se face o nedreptate!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 18:39

Victor Hănescu susţine că nu a primit convocarea pentru meciul de Cupa Davis cu Danemarca şi se simte nedreptăţit de căpitanul-nejucător Ciprian Porumb. De partea cealaltă însă, directorul general al FRT susţine că jucătorul de tenis cere jumătate din bugetul alocat pentru a juca în această întîlnire.

Am spus de la bun început că îmi doresc din tot sufletul să particip în echipa României la Cupa Davis, de aceea am fost mai mult decît surprins să aflu din presă ca nu fac parte din lotul anunţat de domnul Ciprian Porumb.

Miercuri am fost la antrenament, tot acolo sînt de găsit şi joi. Continui pregatirea pentru meciul de Cupa Davis cu Danemarca, sînt apt de joc şi într-o formă bună. Simt că mi s-a făcut o nedreptate prin declaraţiile domnului Porumb, dar merg înainte, nu este prima provocare a carierei mele, iar echipa se poate schimba şi cu o zi înaintea tragerii la sorţi. Susţin, ca şi pînă acum, că vreau să fiu acolo ca să îmi reprezint ţara“, a spus Victor Hănescu, într-un comunicat de presă, conform Mediafax.

Hănescu ar cere jumătate din buget
Directorul general al FR Tenis, Silviu Matei, susţine însă că tenismanul are pretenţii exagerate: "Vă pot confirma că a avut loc o negociere financiară şi mă refer aici doar pentru participare, nu mai mult. Fireşte că există remuneraţie pentru turul în care evoluăm, pentru fiecare meci cîştigat şi, în funcţie de dificultate, şi pentru întregul rezultat pozitiv.

Am avut de spus un cuvînt din punct de vedere economic şi credeţi-mă, nu au fost bani puţini. Nu vreau să dau publicităţii cifre, ar fi şi mai rău, dar pot spune că Victor a aşteptat o sumă echivalentă cu jumătate din bugetul alocat tuturor jucătorilor. Din cinci jucători pe care-i avem de plătit, nu poţi cere jumătate din bugetul total", a dezvăluit Silviu Matei, conform Mediafax.

Pentru întîlnirea cu Danemarca din primul tur al Grugpei I Zona Euro-Africană au fost convocaţi Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Din lotul lărgit mai fac parte Victor Crivoi şi juniorul Patrick Ciorcilă. Meciurile vor avea loc în perioada 1-3 februarie la Cluj.

Playtech: Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii


Comentarii (1)
bjornakesson
bjornakesson  •  24 Ianuarie 2013, 18:49

hanescu a castigat destul bani din pariuri, mai da-l in pl noastra, ca e un blatist ordinar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează