SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Hohote de râs la Australian Open! Ce mesaj a scris Naomi Osaka pe camera de filmat, după victoria cu Serena Williams

Naomi Osaka a ales să transmită ceva haios, un mesaj pentru sora ei mai mare Mari, foto: Imago +9   FOTO
Naomi Osaka a ales să transmită ceva haios, un mesaj pentru sora ei mai mare Mari, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 10:22 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 10:22

Naomi Osaka este în finala Australian Open, după ce a trecut de americanca Serena Williams. Japoneza în vârstă de 23 de ani, loc 3 WTA, a glumit la finalul meciului. 

Invitată de organizatori să scrie un mesaj pe ecranul unei camere TV, cum e obiceiul în marele turnee de tenis, Naomi Osaka a ales să transmită ceva haios, un mesaj pentru sora ei mai mare cu un an, Mari, care este și ea jucătoare de tenis. 

„Mari, nu mai trimite imagini ciudate pe grupul de chat!”, a scris Naomi pe cameră, spre amuzamentul fanilor și a contului de twitter al competiției, care a titrat: „Așa se trimite un mesaj pentru o rudă!”

Naomi Osaka, sursa foto: Imago
Naomi Osaka, sursa foto: Imago
+5 FOTO
  • Naomi Osaka este considerată marea favorită la trofeul de la Antipozi;
  • Jucătoarea niponă este campioană en-titre la US Open și are deja 3 trofee de Grand Slam în palmares: Australian Open 2019 + US Open 2018, 2020;
  • În finală, Osaka o va înfrunta pe Jennifer Brady (25 de ani și loc 24 WTA), care a trecut de Karolina Muchova, scor 6-4, 3-6, 6-4. 

Naomi Osaka a trecut în finala Australian Open în 75 de minute

După un start cu emoții pe Rod Laver Arena, acolo unde au luat loc spectatori după o săptămână de carantină la Melbourne, Naomi Osaka s-a năpustit asupra Serenei Williams.„Am lovit o mulțime de erori neforțate în primele gameuri și am fost foarte emoționată și speriată la început", a spus Osaka. „Apoi am intrat ușor în partidă. Pentru mine, cel mai important lucru este să mă distrez și este prima zi cu spectatori de ceva vreme”, a explicat jucătoarea de 23 de ani la finalul meciului încheiat în două seturi, conform Guardian. 

Citește și alte știri din tenis: 

Final de carieră pentru Serena Williams? Gest enigmatic după meciul cu Naomi Osaka + a izbucnit în plâns și a părăsit conferința de presă!

Halep, reproșuri la despărțirea de Australian Open: „Două lucruri pe care nu le-am făcut bine”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
1535061213217515
Radu Mihai  •  18 Februarie 2021, 12:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

george1990,ce înseamnă ASHA,așa sau altceva ?!

trenton
trenton  •  18 Februarie 2021, 12:02
Postat de petrucj pe 18 Februarie 2021, 09:41

Cred ca îți dai seama ce id io t esti. Dupa un meci greu, cu efort maxim, fata a gresit o litera. Si un nimeni, un inutil, s-a gasit sa faca pe desteptul. Cu facutul ramai.

a gresit 2, pro...(a se citi la sfarsit, e de bine)...stalaule.

dutedica
dutedica  •  18 Februarie 2021, 11:32
Postat de petrucj pe 18 Februarie 2021, 09:41

Cred ca îți dai seama ce id io t esti. Dupa un meci greu, cu efort maxim, fata a gresit o litera. Si un nimeni, un inutil, s-a gasit sa faca pe desteptul. Cu facutul ramai.

s ugaci de cj

Vezi toate comentariile (9)
Comentează