SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Naomi Osaka a eliminat-o fără emoții pe Serena Williams și e în finala Australian Open: „Important e să mă distrez pe teren”

Naomi Osaka este considerată marea favorită la Australian Open +9   FOTO
Naomi Osaka este considerată marea favorită la Australian Open

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 07:33 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 10:22

Japoneza Naomi Osaka, 23 de ani și loc 3 WTA, nu i-a lăsat nicio șansă americancei Serena Williams, 39 de ani și loc 11 WTA, și s-a calificat în finala de la Australian Open, scor 6-3, 6-4. 

  • Naomi Osaka este considerată marea favorită la trofeul de la Antipozi;
  • Jucătoarea niponă este campioană en-titre la US Open și are deja 3 trofee de Grand Slam în palmares: Australian Open 2019 + US Open 2018, 2020;
  • În finală, Osaka o va înfrunta pe Jennifer Brady (25 de ani și loc 24 WTA), care a trecut de Karolina Muchova, scor 6-4, 3-6, 6-4. 

Final de carieră pentru Serena Williams? Gest enigmatic după meciul cu Naomi Osaka + a izbucnit în plâns și a părăsit conferința de presă!

Naomi Osaka a trecut în finala Australian Open în 75 de minute

După un start cu emoții pe Rod Laver Arena, acolo unde au luat loc spectatori după o săptămână de carantină la Melbourne, Naomi Osaka s-a năpustit asupra Serenei Williams.

„Am lovit o mulțime de erori neforțate în primele gameuri și am fost foarte emoționată și speriată la început", a spus Osaka. „Apoi am intrat ușor în partidă. Pentru mine, cel mai important lucru este să mă distrez și este prima zi cu spectatori de ceva vreme”, a explicat jucătoarea de 23 de ani la finalul meciului, conform Guardian. 

De celaltă parte, Serena Williams ratează șansa de a juca cu trofeul de la Antipozi, pe care l-a cucerit de 7 ori în carieră, pe masă. Ar fi fost al 24 Grand Slam din carieră, performanță cu care ar fi egalat recordul all-time, deținut de australianca Margaret Court.

Citește mai multe știri din tenis: 

Hohote de râs la Australian Open! Ce mesaj a scris Naomi Osaka pe camera de filmat, după victoria cu Serena Williams

FOTO Surpriza turneului! Principala favorită a ratat calificarea în semifinalele Australian Open, deși luase primul set cu 6-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
2290353194581653
Andrei Piatra  •  18 Februarie 2021, 23:57
Postat de adriann_ pe 18 Februarie 2021, 15:26

Sa fim seriosi, Halep s-a dat la o parte din fata uriasei masinarii Politically Correct. Astora le sta in gat ca recordul all time il are Margaret Court, o femeie normala care are vederi conservatoare si nu se sfieste sa le exprime. Singura lor speranta s-o faca pe Court irelevanta era sa mai ia Serena doua trofee de GS iar Halep a prestat cumintica, machedoneste, pe bani, de dragul contractului cu Nike.

Nike a uitat sa transmita si Osakai cum sta treaba cu pc-ul si cine trebuie sa castige. :))

leu.mr
leu.mr  •  18 Februarie 2021, 19:06

La cum arati si te imbraci, ne distram si noi !

adriann_
adriann_  •  18 Februarie 2021, 15:26
Postat de catalin.palcu pe 18 Februarie 2021, 10:22

in apararea Simonei ( daca aste e o aparare!), nici nu a fost intr-o forma grozava la acest turneu. eu am simtit de la inceput ca nu e intr-o forma sportiva nemaipomenita care sa o recomande ca potentiala castigatoare. anul trecut de exemplu, tot la AO a zbarnait pana in semifinale , iar acolo a pierdut la mare lupta cu Garbine. si in general cand a jucat semifinale sau finale, se vedea de la inceputul turneului ca e bine pregatita fizic si mental. acuma mi s-a parut ca si-a pierdut din viteza de reactie, iar defensiv nu a ajuns la niste mingii la care ar fi ajuns acum 2 ani. In fine, vine RGul in 3 luni, genul ei de turneu.

Sa fim seriosi, Halep s-a dat la o parte din fata uriasei masinarii Politically Correct. Astora le sta in gat ca recordul all time il are Margaret Court, o femeie normala care are vederi conservatoare si nu se sfieste sa le exprime. Singura lor speranta s-o faca pe Court irelevanta era sa mai ia Serena doua trofee de GS iar Halep a prestat cumintica, machedoneste, pe bani, de dragul contractului cu Nike.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează