SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

Holger Rune, mesaj tranșant după ce a fost huiduit de fani la Madrid: „Data viitoare asta voi face”

Holger Rune. 
Foto: Imago
Holger Rune. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 15:49 / Actualizat marti, 02 mai 2023 16:41

Holger Rune (19 ani, numărul 7 ATP) a reacționat, după ce mai mulți fani spanioli ai tenisului l-au fluierat la partida de duminică seară, din cadrul turneului de la Madrid. Rune a fost învins de spaniolul Alejandro Davidovich (23 de ani, numărul 35 ATP), scor 6-7, 7-5, 6-7, la finalul unui meci care a durat puțin peste 3 ore de joc. 

Rune a profitat de o scurtă discuție avută între Davidovich și Carlos Bernardes, arbitrul partidei, pentru a face ca mingea cu care se juca să „dispară”, moment în care spaniolii aflați în tribune au început să-l fluiere.

Bogdan Lobonț, teorie nouă legată de „blatul” Dinamo - Lazio 1-3: „I-am spus lui Borcea să nu facă greșeala asta!” + Conflictul cu Mircea Rednic din vestiar, confirmat după 16 ani
GSP LIVE
Bogdan Lobonț, teorie nouă legată de „blatul” Dinamo - Lazio 1-3: „I-am spus lui Borcea să nu facă greșeala asta!” + Conflictul cu Mircea Rednic din vestiar, confirmat după 16 ani

Holger Rune, după ce fanii spanioli l-au fluierat în timpul meciului cu Alejandro Davidovich, de la turneul de la Madrid: „Mulțimea nu a înțeles ce se petrece”

„S-a discutat foarte mult despre comportamentul fanilor spanioli la meciul de duminică seară. Mulțimea aflată în tribune nu a înțeles ce se petrece. Nu poți schimba decizia pe care a dat-o calculatorul. 

Iar arbitrului și observatorului jocului le-a luat foarte mult să îi explice asta adversarului meu. Nu s-au obosit să comunice acest lucru și fanilor aflați în tribune. Data viitoare, voi trage un pui de somn în timp ce ei vor discuta. 

Vreau să mai spun că nu am nimic cu poporul spaniol și abia aștept să revin la turneul de la Madrid și anul viitor”, a fost mesajul lui Holger Rune, potrivit Marca. 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Alejandro Davidovich și Holger Rune 

Citește și: 

Irina Begu - Maria Sakkari » Duel în sferturile turneului de la Madrid

Serena Williams, anunț major la Met Gala 2023: „Nu mai trebuie să mă ascund”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Freyya
Freyya  •  03 Mai 2023, 14:42

niste haimanale (obisnuiti ai terenurilor de fotbal probabil) au acces la meciuri de tenis - si asta iese! poti avea o reactie la momentul unui incident - dar sa huidui un meci intreg e gretos si spune multe despre educatie si nivel

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Mai 2023, 20:00

...nu numai pentru amatorul de tenis ...dar si pentru cel obisnuit cu meciurile lungi de tenis Rune este cel putin un dificil si un straniu ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează