SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

VIDEO + FOTO Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în finala de dublu de la Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 02:01

Horia Tecău și Jean Julien Rojer i-au învins pe Wesley Koolhof și Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 5-7, 10-5, și s-au calificat în finala probei de dublu de la Madrid.

  • În cealaltă semifinală, astăzi, de la 18:00, se vor înfrunta perechile Diego Schwartzman/Dominic Thiem și Guido Pella/Joao Sousa.

Tecău și Rojer au servit magistral în primul set, încheiat cu un procentaj de 92 % al punctelor câștigate cu prima minge. Actul secund a fost unul echilibrat. Cele două perechi au mers cap la cap până în game-ul cu numărul 11. Wesley Koolhof s-a descătușat, a reușit lovituri splendide și a împins partida în decisiv.

Prospețimea a fost vitală în ultimul set. Rojer și Tecău au fost mai energici, profitând de ziua liberă pe care au primit-o datorită abandonului adversarilor din „sferturi” Demoliner și Medvedev. De cealaltă parte, grecul Stefanos Tsitsipas tocmai terminase o semifinală de două ore și 12 minute pe tabloul de simplu, contra neamțului Alexander Zverev, câștigată scor 7-5, 3-6, 6-2.

Oboseala și-a spus cuvântul, iar Tsitsipas a fost veriga slabă. A greșit două lovituri banale din preajma fileului și a oferit perechii româno-olandeze un avantaj suficient pentru calificarea în finală.

174.490 €și 600 de puncte ATP au câștigat Tecău și Rojer odată cu accederea în finala de la Madrid

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Thiem, noul star din ATP, câștigă un meci DRAMATIC în semifinalele de la Madrid » Federer a ratat două mingi de meci și a pierdut apoi decisivul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Mai 2019, 11:54

felicitari baieti si bafta in finala !

magura
magura  •  11 Mai 2019, 03:53

Bravo HORIA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează