SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Iga Swiatek, dată în judecată după victoria de la Roland Garros » Cine vrea bani de la noua campioană de la Paris

Iga Swiatek. foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Iga Swiatek. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 09:27 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 00:51

Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA) a uimit întreaga lume a tenisului și a câștigat Roland Garros fără să piardă vreun set. La o săptămână după victoria istorică de la Paris, poloneza are probleme neașteptate.

Concret, poloneza a fost dată în judecată de Warsaw Spors Group (WSG), o agenție de marketing sportiv care a fost alături de Iga Swiatek în primii ani ai carierei acesteia. Se pare că, în urmă cu un an, tatăl jucătoarei ar fi încheiat unilateral contractul cu firma respectivă, care s-a decis acum să-și revendice drepturile în fața legii. 

La un an distanță de la acel moment, agenția s-a hotărât s-o acționeze în instanță pe Swiatek, chiar după ce talentata jucătoare din Polonia a câștigat primul turneu de Mare Șlem din carieră.

Procesul împotriva lui Swiatek a fost intentat!

„Procesul a fost intentat, iar acum așteptăm să ni se comunice primul termen. Acceptăm faptul că orice contract se încheie la un moment dat, însă suntem îndreptățiți să primim o compensație de la jucătoarea de tenis, conform legii”, a afirmat Artur Bochenek, reprezentant al firmei WSG, potrivit publicației Super Express.

1,6 milioane de euroa primit Iga Swiatek pentru victoria de la Roland Garros

+3 FOTO

VIDEO Iga Swiatek, campioană la Roland Garros

Citește și alte știri din tenis:

Iga Swiatek despre momentul care a propulsat-o psihic: „După ce am învins-o pe Simona Halep am simțit că aceasta e deja cea mai bună performanță din cariera mea”

„E nebunie!” » Juniorul care spune că doboară recordul lui Rafael Nadal la Roland Garros: „În doi ani, voi fi în vârful tenisului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close