SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ilie Năstase aruncă bomba în cazul Halep: "Am vorbit cu Simona. Are și alte probleme"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 17:35

Ilie Năstase (72 de ani) a comentat situația dificilă în care se află Simona Halep (1 WTA/27 de ani), care a anunțat în urmă cu scurt timp că suferă de hernie de disc.

"Am vorbit cu ea puţin, eu şi domnul Ţiriac. Mi s-a întâmplat şi mie, am făcut ruptură de ligamente. M-am dus la doctor şi mi-a spus să stau şase luni. Nu am stat, am revenit şi după am mai stat în plus alte şase luni. Dacă tragi de tine, se întâmplă şi treaba asta. S-a forţat puţin în acest sezon. Dacă aş fi fost în echipa ei, aş fi renunţat la Cincinnati. August e cea mai grea perioadă să joci. De asta vedem atâtea abandonuri în fiecare an.

Trebuia să se pregătească doar pentru US Open. Ea a fost numărul 1, a luat Grand Slam, nu cred că e atât de mare graba să revină. Important pentru ea e să înceapă bine anul viitor. Dacă nu te refaci complet, stai mai mult pe bară", a declarat Năstase pentru Prosport.

Întrebat de ce Simona n-a fost oprită din concursuri de echipă, Năstase a răspuns: "Ea nu are probleme doar la spate, are şi la glezne din câte înţeleg. Poate le e frică să-i spună. Numai ea ştie când poate să joace şi când nu mai poate".

Citește și: BREAKING NEWS Primele detalii! Simona Halep a dezvăluit ce urmează după diagnosticul cu hernie de disc: "Acestea sunt informațiile!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
merace
merace  •  03 Octombrie 2018, 21:41

Domnilor de la GSP, va rog sa publicati si stiri din tenis, adica despre turnee, meciuri si rezultate la zi, nu doar barfe si speculatii despre Simona si senzationalisme de cancan despre altele...

merace
merace  •  03 Octombrie 2018, 20:23

Ilie n-a aruncat nici o bomba. Doar a dat cu bâta-n baltă, ca sa nu-l uite lumea. A fost capitan al echipei de FED Cup a Romaniei, deci e informat cu privire la problemele Simonei. Ce n-ar fi trebuit sa faca, totusi, e sa dezvaluie presei astfel de detalii oarecum confidentiale. Daca Simona vrea sa stie presa ceva despre sanatatea ei, o face ea.

marius.bxl
marius.bxl  •  03 Octombrie 2018, 11:13

Mai usor cu bombele ca te calaresc americanii

Vezi toate comentariile (13)
Comentează