SPORTURI  »  TENIS  »  AUDIERI

Ilie Năstase, audiat după ce a condus sub influența alcoolului: „Să îi dați posibilitatea să se îndrepte fără pătarea cazierului! Poate face muncă în folosul comunității ”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 11:28

Ilie Năstase, 72 de ani, a fost audiat azi la Judecătoria Sectorului 1.

Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, a fost audiat în calitate de inculpat în dosarul în care a fost acuzat că a condus sub influența alcoolului, în mai 2018.

În sala de judecată, Ilie Năstase a spus că regretă evenimentul, iar avocatul ar fi cerut să nu îi fie pătat dosarul, cerând ca fostul tenisman să presteze muncă în folosul comunității. 

 „Este și culpa domnului Năstase și a organelor de poliție. A avut o atitudine sinceră. A precizat că nu credea că săvârșeste o infracțiune că refuză prelevarea de sânge. Legat de-a doua faptă, nu s-a urcat la volan, a luat scuter pentru că avea permis de conducere eliberat la Monaco, potrivit căruia avea dreptul să conducă acel scuter. Nu a știut că dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Nu mi se pare normal că agentul de poliție care trebuie să prevină faptele contravenționale și penale să decidă să-l urmărească din spate și să-l lase să producă infracțiunea. Domnul Năstase a spus că poate presta o muncă neremunerată în folosul comunității. Nu a mai fost condamnat la închisoare. Nu solicităm clemența, dar să îi dați posibilitatea să se îndrepte altfel decât cu pătarea cazierului.”, a spus avocatul lui Ilie Năstase, potrivit stiripesurse.ro.

„Regret foarte mult situația. Am și eu o familie, copii și regret”Ilie Năstase

Context:

În mai 2018, „Nasty" a fost oprit de un echipaj al poliției în jurul orei 04:45, pe Șoseaua Nordului din București. Polițiștii i-au solicitat acestuia să fie supus aparatului alcooltest și să meargă la spital pentru a i se recolta probe biologice. Năstase s-a opus însă vehement și a început să-i înjure pe polițiști care l-au încătușat pe acesta, ducându-l la INML. A refuzat și acolo recoltarea probelor biologice, astfel că Năstase s-a ales cu dosar penal pentru conducerea autovehiculului sub infuența băuturilor alcoolice, dar și pentru refuzul de a recolta probe biologice.

Ulterior, în aceeași zi, a mai primit un dosar penal. Năstase a plecat de la Spitalul Floreasca pe scuter, deși nu avea permis, și a fost oprit de poliție.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
214882702219077
Felicia Mandrea  •  21 Februarie 2019, 06:27

Si cum ramane cu naravul alcolului a lui Nasty? CHIAR ASA, SA-L SCAPE JUDECATORII DE PROCESUL DE ***, CA NASTY SA SE REINTOARCA, TOT *** FIIND, CA SA PRODUCA CINE STIE CE TRAGEDII UMANE, *** OAMENI NEVINOVATI PE SOSELELE ROMANIEI???!!! ***Nasty ar fi trebuit sa se gandeasca mai intai LA COPIII LUI MICI, CARE AU NEVOIE DE UN TATA SANATOS SI NEPUSCARIABIL, CARE SA FIE IN STARE SA-I CREASCA, INAINRE CA EL SA MAI RIDICE VREUN PAHAR DE BAUTURA!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169081324069972
Jan Sparrow  •  17 Februarie 2019, 16:51

Ilie Năstase , ca mai toți idolii , unul fals ! ... Am vrut să fiu decent !

214882702219077
Felicia Mandrea  •  15 Februarie 2019, 13:15

E IMPERATIV CA INSTANTA SA-L OBLIGE PE ILIE NASTASE, CA PARTE DIN PROCESUL SAU DE REABILITARE SA FIE SI UN PROGRAM OBLIGATORIU DE DEZALCOLIZARE (fosta lui sotie, Brigitte atestand public despre alcoolismul lui Ilie Nastase, el incepand sa bea inca din anii 1990 de cand nu a mai jucat tenis) -- INSPRE BINELE NU NUMAI A LUI ILIE NASTASE, DAR SI AL INTREGII COMUNITATI (ca nu cumva datorita alcolului, Nasty, Doamne fereste, sa mai ajunga SA COMITA ADEVARATE TRAGEDII IN VIITOR, omorand oameni)!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează