SPORTURI  »  TENIS  »  NUNTĂ

Ilie Năstase, derapaj oribil la două zile după nuntă: „Criminalii trebuie spânzurați, nu eliberați!”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 19:22

Ilie Năstase, 73 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani, s-au cununat religios sâmbătă, în secret, deși cei doi erau la un pas de divorț.

Fostul lider ATP a vorbit despre decizia de a să căsători religios cu Ioana, la un an după cununia civilă, și a dat detalii despre nunta la care Ciprian Marica și Ioana Marcu au fost nași.

N-am făcut nimic deosebit.  Am plecat de la biserică și am mâncat la un restaurant. A fost simplu și frumos. Așa am vrut să o facem, mai puțină lume, fără publicitate. Așa a vrut soția mea. 

Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă și el fotbal. Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des. Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal”, a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.

Ilie Năstase: „Unii care omoară copii sau femei sunt mai puțin pedepsiți!”

Ulterior, Ilie Năstase a avut un derapaj și a vorbit în termeni duri despre judecătorii care decid că oamenii condamnați pentru crime să fie eliberați.

„Dacă Marica a făcut în trecut niște treburi trebuie să rămână pătați de treaba asta? Toată lumea greșește. Este omenesc. Nimeni nu este mai presus de greșeală. Nu înțeleg atâta răutate la opinia publică. Unii care omoară copii sau femei sunt mai puțin pedepsiți! Aici e o problemă adevărată, dramatică și tragică. Îi scot din pușcărie mai devreme pentru bună purtare! Și ăia au omorât oameni!.

Nu știu cine sunt judecătorii ăia nenorociți, că nu pot să le spun altfel… Nu e normal să mai iasă la lumina zilei cineva care a omorât! Cine sunt oamenii ăștia care îi judecă?! Spânzurați trebuie, nu închiși în pușcărie! Dacă erau rudele lor omorâte, tot așa îi judecau pe criminali? Tot așa le dădeau dacă le omorau pe cineva drag? Nu cred!”, a adăugat fostul jucător de tenis pentru sursa citată.

+15 FOTO

VIDEO Poveste genială a lui Ilie Năstase: "La 6 ani stăteam în pielea goală și mă uitam la tenis! Îmi aruncau doamnele câte-o ciocolată"  

Citește mai multe știri din tenis: 

Novak Djokovic se revoltă! Deranjat de măsurile de protecție de la US Open: „Sunt extreme!”

Două turnee la New York? Ce măsuri au în vedere organizatorii de la US Open pentru ca întrecerea să aibă loc la datele stabilite

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
dona
dona  •  10 Iunie 2020, 00:11

si care-i derapajul ? Nu cumva marele derapaj este ca banditii si criminalii sint protejati de legi, politie si justitie iar oamenii normali nu ? Ca cetatean cinstit oripilat de protectia pe care o primesc banditii si criminalii din toate directiile, sustin parerea lui Nastase din titlul articolului.

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  09 Iunie 2020, 20:51

A fost un tenismen bun atat ! Ca om este o pleava !

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  09 Iunie 2020, 16:58
Postat de Ionut pe 09 Iunie 2020, 15:01

De ce "derapaj oribil la 2 zile de la nunta" si nu doar "derapaj oribil"? Titlul induce ca-i mai grav momentul derapajului decat derapajul in sine. Asta discutand despre forma aleasa de exprimare si nu de fondul ei, de cat poate fi numit "derapaj" sau nu.

De ce? De clickbait. Sa introduca o conotatie sexuala, sa te faca curios si sa dai click. Daca e sa ne luam dupa domnul ziarist ar trebui sa-i dam drumul si criminalului Dinca; altfel facem derapaj, nu?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează