SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ilie Năstase e mai optimist ca niciodată: "Simona Halep e mai aproape de titlu ca oricînd"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 13:38

Ilie Năstase a fost fermecat de jocul Simonei Halep de la Australian Open şi spune că a treia jucătoare a lumii e mai aproape ca niciodată de cucerirea acestui turneu.

Fostul lider ATP recunoaşte că nu se mai uită la alte meciuri de tenis în afară de cele ale Simonei, numărul 3 WTA, şi îi oferă acesteia un sfat.

"În ultima vreme nu prea mai urmăresc alte jucătoare în afară de Halep. Simona e mai aproape de titlu ca oricînd după ce au pierdut celelalte adversare dificile de pe partea ei de tablou. Trebuie să ia fiecare meci în parte şi să-l considere ca pe o finală", a spus Năstase la Do,lcesport.

Năstase a vorbit şi despre Irina Begu, cea care va juca în "optimi" cu Eugenie Bouchard, locul 7 WTA: "Begu confirmă forma bună arătată la sfîrşitul anului trecut. Este într-o formă foarte bună".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
kobra123
kobra123  •  23 Ianuarie 2015, 23:58

bai putoare ordinara ai afirmat ca nu te scoli nici la 7 sa vezi meciul simonei.simona te admir foarte mult.vezi inregistrarea cu puturosul si mincinosul asta. intreaba reportera daca a vazut meciul simonei de la 7. e de vreme eu la 10 incep activitatea. sa-ti fie rusine mincinosule si puturosule.

sakamoto
sakamoto  •  23 Ianuarie 2015, 18:09

L-am vazut pe Ilie Nastase, de cind a debutat in tenis. Mare tenismen, mare circar! Era atit de bun tenismen, incit cei mai buni din vremea lui, se temeau de Ilie, nu le convenea sa joace contra lui. Marele Bjorn Borg avea multe infringeri de la Ilie. Muncea mult, avea o pregatire fizica ireprosabila. Pt el nu exista minge pierduta, alerga dupa toate mingile si reusea adeseori faze la care spectatorii, se ridicau in picioare si aplaudau frenetic. Pt ca Ilie Nastase facea spectacol la meci! Pur si simplu juca pt public, iar publicul il rasplatea cu generozitate. Oriunde juca Ilie Nastase se simtea ca acasa. Om spectacol! Spectatori, ziaristi, comentatori erau la unison:Ilie Nastase este unic!

mishu_74
mishu_74  •  23 Ianuarie 2015, 17:49
Postat de tardelli pe 23 Ianuarie 2015, 16:57

Tu ai idee ca la un Smart Tv poti sa atasezi un hard disk extern si sa programezi sa inregistrezi ce post vrei la orice ora?Si tv-ul nu se ``aprinde ``la ora programarii.Deci poti dormi linistit . Iar alta varianta e sa iei inregistrarea meciului de pe un site de torente. Eu recunosc ca m-am trezit la 5 si ceva cand abia incepuse sa joace Begu.E altceva sa vezi meciul in direct.Mai multe emotii....

Pai si daca-l vezi inregistrat tot cu emotii il vezi, ca doar nu intri pe gsp sa afli rezultatul. Iti spun din exp proprie, asa le vad majoritatea si am emotii cu carul. :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează