SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Ilie Năstase face acuzații grave: "Nu vedeți cum arată Serena? Dacă ar ieși la suprafață adevărul, ar fugi toți sponsorii!"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 18:59

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a vorbit într-un interviu despre revenirea Mariei Șarapova în circuit, dar și despre fenomenul dopajului la nivel mondial.

"Rusia are o imagine afectată pe plan sportiv din cauza dopajului, dar e cam sigură treaba și la Serena Williams. Nu vedeți cum arată?

Oricum, pe americani nu prea îi controlează nimeni când vine vorba de dopaj. Dacă ar ieși la suprafață toate adevărurile despre dopajul americanilor, ar dispărea toate marile turnee, ar fugi toți sponsorii! Nu vă imaginați cum ar putea fi", a declarat Ilie Năstase conform Evenimentului Zilei. 

"Nasty" a comentat și afirmațiile făcute de Șarapova într-un interviu recent, rusoaica mărturisind că în timpul în care a fost suspendată a consumat mai mult alcool decât o făcea înainte.

"Șarapova face ce vrea în viața ei privată, cum e normal. Eu cred că a fost și într-o mică depresie în perioada asta, a suspendării. Ce poți să faci când nu joci? Duci paharul la gură!

E rusoaică, bineînțeles că rezistă la băutură. Pentru ce avea ea nevoie de dopaj la 29 de ani? Poate eu trebuie să fac asta, că am 70 de ani", a mai spus  Năstase, conform aceleiași surse. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  31 Martie 2017, 21:44

Reactie de neam prost.Invidia ,rautatea , lipsa de maniere ,badarania il manca pe Nastase ca de altfel pe multi romani. De aceea castiga americanii ,pentru ca se dopeaza. Asua or fi fost si Jimmy Connors ,Stan Smith ,John McEnroe, Pete Sampras, Cris Evert, Billie Jean King , si atatia si atatia. Daca nu se "opau " ei ,castigau romanii toate turneele. Nesimtire fara limite de la un sportiv-golan. Cand juca tenis ,Nastase era un recordman al amenzilor incasate. Romanii l-au facut general. Cati generali tenismani are armata americana ? Niciunul ? Nu se poate. *** cu grad de general.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  31 Martie 2017, 19:19

Cum arata domnule Nastase?? Arata ca o sportiva cu un fizic perfect pentru tenis.Se vad si rezultatele,care chiar pe d-voastra va face invidios. Este una dintre cele mai mari tenismene a lumii,cu un palmares impresionant,cu un fizic puternic,echilibru psihic si tehnica desevarsita !!!Rari gasesti asemenea sportive ! Sa fiim corecti,si sa respectam atat pe ea cat si pe Sharapova,care la fel este o tenismena extraordinara !! Ambele jucatoare au fost si sint mult peste nivelul tuturor tenismenilor romani,poate chiar la un loc !!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  31 Martie 2017, 16:23
Postat de balauru48 pe 30 Martie 2017, 22:34

Sper ca presa internationala sa se sesizeze si din ilie nastase sa devina ilie de la scularie. Serena il va da in judecata si fecesebistul general va ajunge sarac lipit pamantului si isi va hrani cele 7 neveste si cei "N" progenituri cu fasole si mamaliga!

Foarte bine, să-l dea în judecată ! Acolo, Ilie Năstase ar avea ocazia să ceară un test anti-dopping pentru a se apăra, acesta va fi obligatoriu şi vei afla şi tu că are dreptate...De ce te bagi în seamă dacă nu te pricepi ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează