TENIS  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

Ilie Năstase i-a dezvăluit porecla lui Țiriac: „Așa îi zic copiii mei”

Ilie Năstase, foto: Guliver/gettyimages.com
Ilie Năstase, foto: Guliver/gettyimages.com

Luni, 17 Februarie, 14:45

Ilie Năstase a dezvăluit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” care e porecla pe care i-au dat-o copiii săi lui Ion Țiriac. 

„Ion Țiriac e mare amator de vânătoare. Copiii mei îl poreclesc «Pușca». Mereu îmi zic copiii: «Tata, Țiriac ăsta de ce mereu vânează căprioare?». «Măi, e un sport popular. Nu le omoară de tot». «Nu, nu. Am văzut că le omoară». «Și lui tata îi plac căprioarele!». «Cum? Și tu împuști?». «Nu! Eu le bag în pat!»”.

Ilie Năstase, poveste halucinantă de la Revoluție cu o pușcă și Ion Țiriac

Ilie Năstase, 73 de ani, a povestit un episod incredibil, care a avut loc în decembrie 1989, imediat după declanșarea Revoluției și căderea dictaturii comuniste a lui Nicolae Ceaușescu.

„Ion Țiriac avea o pușcă de la domnul Maurer (nr. Ion Gheorghe Maurer, fost ministru în epoca comunistă), model «Holland Holland». Mi-a zis mie de vreo două ori să i-o aduc în Franța, la Paris. Am vorbit cu Valentin (nr. Ceaușescu, fiul dictatorului) și când credeți că mi-a ieșit aprobarea să ies cu pușca?”,  a explicat Năstase. Povestea integrală cu pușca, Ilie Năstase și Ion Țiriac, aici. Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (4)

mioriticul  •  18 Februarie 2020, 19:58
Postat de Alumin Ruginoiu pe 18 Februarie 2020, 19:03

Pe cine interesează ceva despre nulitatea asta umană , sau despre bastarzii lui ? Pare că prietenii lui Ovidiu sunt numai penali și pușcăriași . Mustață în studio pe când ?

Nastase și Ioanitoaia, 2 fecesebisti desăvârșiți

Alumin Ruginoiu  •  18 Februarie 2020, 19:03

Pe cine interesează ceva despre nulitatea asta umană , sau despre bastarzii lui ? Pare că prietenii lui Ovidiu sunt numai penali și pușcăriași . Mustață în studio pe când ?

Sirbu Cristea  •  18 Februarie 2020, 18:58

daca nu era Maurer nici voi nu erati ce sunteti

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1