SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

În faţa unui nou trofeu! Monica Niculescu nu se opreşte din victorii » A ajuns în finală şi la Hobart

foto: wtatennis.com
foto: wtatennis.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 11:24

Monica Niculescu este într-o formă excelentă şi a ajuns în a doua finală consecutivă într-un turneu WTA alături de partenera sa, Klara Zakopalova. Săptămîna trecută, cele două s-au impus la Shenzen.

Niculescu şi Zakopalova au învins, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Yung-Jan Chan/Janette Husarova (Taiwan/Cehia), cap de serie numărul 4.

În ultimul act al probei de dublu, cele două vor întîlni perechea Lisa Raymond/Shuai Zhang (SUA/China), cap de serie numărul 2.

Prin accederea în finală, Niculescu şi Zakopalova şi-au asigurat un premiu de 6.400 de dolari şi 180 de puncte WTA.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (2)
caligula2
caligula2  •  10 Ianuarie 2014, 16:01

Putea fi mult mai simplu daca se juca finala Zakopalova-Niculescu si apoi finala la dublu impreuna. Zakopalova joaca si ea la simplu la AOS.Proba de dublu este usor devansata fata de cea de simplu,asa ca e loc de amandoua.Mai mult poate juca la dublu mixt ca si Halep.E un bun prilej sa-si rotunjeasca conturile ptr ca anul abia incepe.

masim
masim  •  10 Ianuarie 2014, 12:13

Monica a jucat azi cu determinare si a suplinit in buna parte starea de oboseala a coechipierei a cam fost inversul zilei de ieri cand Zakopalova a cam suplinit-o pe ea in mecul de dublu dupa mine e clar ca nu poate duce doua meciuri zilnice fara sa clacheze la un moment dat sincer as fi preferat sa mearga inainte la simplu si sa clacheze la dublu sa vedem daca si la openul australian va face acelasi lucru jucand si la simplu si la dublu; sa speram ca nu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează