SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS // Rafa Nadal răspunde după ce Nick Kyrgios l-a acuzat de dopaj: „Ar trebui să le arate tinerilor valori pozitive”

Rafa Nada // FOTO: Reuters
Rafa Nada // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 20:50

Ciocnirea dintre spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, și australianul Nick Kyrgios, 23 ATP, de săptămâna trecută de la Acapulco încă naște tot felul de întrebări.

La întâlnirea cu presa de dinaintea debutului la Indian Wells, spaniolul a fost chestionat din nou despre acel episod.

„Suntem liberi să facem ce vrem în teren și în afara lui, dar trebuie să fim conștienți că toate aceste lucruri au un impact asupra noilor generații. Nick e tânăr, faimos și cred că ar trebuie să le arate celor mici valori pozitive. Am înțeles că a luat cuvintele mele ca pe o ofensă. Nu cred că vreodată în viața mea am fost nerespectuos cu cineva, poate să facă orice îi permit regulile, nu am spus nimic negativ despre el astfel încât să se simtă atacat", a explicat Nadal.

El a fost întrebat și despre faptul că australianul a pus pe Instagram un emoji cu o seringă referindu-se la meciul dintre ei (Detalii AICI). „Mi-a spus cineva că a pus ceva pe rețelele sociale despre mine. Nu am apucat să văd ce a scris. Nu mai sunt atât de tânăr ca să stau toată ziua lipit de ecran”, a replicat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
727585740753866
Radu Goran  •  08 Martie 2019, 10:49
Postat de adriann_ pe 08 Martie 2019, 00:09

Valori pozitive la testul antidoping? :))) Kyrgios o fi el un circar, dar daca stranuta Nadal incep si vacile de lapte sa alerge precum caii de curse...

Ai vrea tu sa stranute Nadal in fata ta, hater prost :))))

adriann_
adriann_  •  08 Martie 2019, 00:09

Valori pozitive la testul antidoping? :))) Kyrgios o fi el un circar, dar daca stranuta Nadal incep si vacile de lapte sa alerge precum caii de curse...

burgman
burgman  •  07 Martie 2019, 22:31

Diferenta dintre o legenda si un circar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează