SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep, victorie scurtă cu „Coco” Gauff la Indian Wells » Sorana Cîrstea o așteaptă în optimi!

Simona Halep // foto: Imago Images
Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 06:55 / Actualizat luni, 14 martie 2022 07:24

Simona Halep (30 de ani, locul 26 WTA) s-a calificat în optimile Indian Wells, după 6-3, 6-4 cu Cori Gauff (18 ani, 17 WTA). În următoarea fază, Simona o va întâlni pe Sorana Cîrstea!

Simona Halep a avut nevoie de o oră și 16 minute de joc pentru a avansa în faza optimilor la Indian Wells. „Coco” Gauff nu i-a făcut față unei versiuni solide la serviciu a Simonei, de neclintit în momentele cheie, cu 4/4 mingi de break salvate.

Emma Răducanu, încă o înfrângere dureroasă » A fost eliminată de la Indian Wells, după un „thriller” de aproape 3 ore
WTA
Emma Răducanu, încă o înfrângere dureroasă » A fost eliminată de la Indian Wells, după un „thriller” de aproape 3 ore

Simona Halep, în optimi la Indian Wells după 6-3, 6-4 cu Cori Gauff

În setul 1, Simona s-a distanțat grație unui break reușit la 1-1. Încă unul, la 5-3, a închis actul. Cel mai important moment al setului a avut loc la 4-3, pe serviciu Simonei.

Halep a început game-ul în cel mai rău mod posibil, s-a văzut condusă cu 0-40, dar a avut puterea de a reveni și a făcut 5-3 la general.

În setul secund, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4, moment în care Simona a rupt ritmul și a câștigat două game-uri consecutive.

4 duble greșelia comis Cori Gauff, față de 0 în dreptul Simonei

Următoarea adversară, Sorana Cîrstea

În optimi, Simona Halep o va întâlni pe Sorana Cîrstea, cealaltă româncă rămasă în competiție. Sorana a trecut în „16-imi” de Anna Kalinskaya, locul 90 WTA, scor 5-7, 6-1, 6-0, după două ore și 18 minute de joc.

Va fi primul meci între cele două jucătoare după aproape 12 ani, de la o victorie a Soranei la Cincinnati, 6-2, 6-4, în august 2010. Sorana conduce situația duelurilor cu Halep, 2-1 la general. Simona a câștigat tot în 2010, la Marbella, 6-4, 7-6 (4).

Ce a declarat Simona Halep după victoria cu Cori Gauff

E grozav să mă întorc aici, de fiecare dată când joc e o atmosferă minunată. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru că au venit la meci, pentru că m-au susținut.

Nu e ușor să intri în ritm când bate vântul. Pe o parte a terenului trebuie să joci un stil de tenis, în cealaltă parte un stil diferit. E dificil să te adaptezi, dar știam că pot juca bine pe vânt, pentru că atunci când eram copil jucam bine împotriva jucătoarelor care lovesc puternic. Așa a fost și astăzi. Întotdeauna e important să te adaptezi și să încerci să joci. Nu contează cum joci, important e să câștigi.

Cel mai fericită sunt pentru că am fost calmă pe teren, nu am vorbit mult - e ceva la care lucrez -, dar și pentru că am avut plăcerea să joc aici.

Mai multe știri din tenis: 

„Ești praf!” » Jignită la Indian Wells, Naomi Osaka a început să plângă: „Dați-mi microfonul!”

Marius Copil, campion la Portimao » Românul a cucerit primul titlu după șase ani

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
loko1
loko1  •  14 Martie 2022, 16:05

Nu inteleg ce frustrare aveti ,la fel si pe Catu,care nu e de acord cu stoparea pretului la carburanti,ca suneti Romani.

bijoan78
bijoan78  •  14 Martie 2022, 09:04

Hahahaha! Ce hateri penibili! Daca castiga americanca ziceau astia ca e un fenomen, asa e doar un copil. Stati linistit ca o baga curand pe steroizii Serenei si nu o mai bate nimeni ... Natie de slugi romanii astia! Ma rog ... specimenele astea hastagiste.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Martie 2022, 08:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

daca e copil, sa se inscrie la turneul junioarelor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează