SPORTURI  »  TENIS  »  TWITTER

Întîmpinat cu umor » Cum a fost primit Roger Federer pe twitter: "Aici eu sînt şeful" :)

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 21:34

Roger Federer a intrat de joi în lumea twitter-ului, adunînd peste 170.000 de "followers" şi cîteva replici haioase de la Juan Ignacio Chela.

În fine, Roger a aderat la comunitatea twitter! "O păsărică (albastră) mi-a spus că locul în care trebuie să te afli este aici, aşa că iată-mă!", a scris elveţianul, adăugînd o poză cu el.

În jumătate de oră avea 10.000 de followers, iar pînă ieri seară adunase peste 170.000. Cea mai simpatică reacţie la aflarea veştii a venit din partea lui Juan Ignacio Chela, care a renunţat anul trecut la tenis.

Argentinianul e recunoscut pentru umorul său şi pentru twitt-urile haioase. "Aici eu sînt şeful. Trimite-mi cea mai bună lovitură a ta", a scris Juan, apoi a continuat: "M-am retras pentru că nu era loc pentru amîndoi şi acum vii pe twitter? Vezi că aici nu e tenis, aici se transpiră". Roger nu a intrat în dialog.

Dintre jucătorii de tenis, Rafael Nadal are cei mai mulţi followers, 4,3 milioane, urmat de Serena Williams, cu 3,7 milioane. Andy Murray are 1,4 milioane, iar Andy Roddick, recent retras şi el, 1,1. Maria Şarapova, care a intrat în lumea twitter-ului în ianuarie, are 227.000.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează