TENIS    •   INVITAȚIE

Invitată de președinte la parada de Ziua Națională, Simona Halep n-a fost lăsată să participe!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Joi, 07 Decembrie 2017

Ilie Năstase a povestit că Simona Halep a primit din partea Președinției o invitație de a participa la parada militară de Ziua Națională, dar ajunsă la Arcul de Triumf, sportiva nu a fost lăsată la tribuna oficială.Năstase susține că motivul pentru care liderul mondial WTA nu a putut participa este acela că nu a avut la ea decât o variantă electronică a invitației, nu și pe cea printată.

"Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea", a spus Ilie Năstase la Antena Stars.

Pe 2 decembrie, Ilie Năstase s-a plâns de faptul că nu a putut asista la paradă de la tribuna oficială și a afirmat că așteaptă să primească scuze din partea oficialilor responsabili (detalii AICI). 

Comentarii (9 ) Adaugă comentariu

Felicia Mandrea  •  08 Decembrie 2017, 22:41

****FELICITARI SPPului CA AU STIUT SA IMPUNA PROTOCOLUL SI ORDINEA LA TRIBUNA OFICIALA SI PE PARCURSUL PARADEI, DE NU I-AU LASAT PE ASTFEL DE TUPEISTI NERUSINATI CA SIMONA HALEP, SI NON-CONFORMISTI VULGARI CA ILIE NASTASE si altii ca el CA SA TRANSFORME ACEST EVENIMENT SOLEMN AL ZILEI NATIONALE A ROMANIEI IN CIRC IEFTIN!!**** A RESPECTA Presedintia/Presedintele ROMANIEI MAI INTAI INSEAMNA A RESPECTA PROTOCOLUL PRESIDENTIAL(si NU palavre ieftine!!). Cine sunt acesti TUPEISTI NESIMTITI DE SIMONA HALEP, ILIE NASTASE si altii; SI CU CE DREPT SAU PREROGATIV VREA HALEPTARDA SA-SI IMPUNA PROPRIILE EI REGULI, NESOCOTIND REGULILE PROTOCOLARE ALE PRESEDINTIEI ROMANIEI -- REGULI CARE SA MENTINA NECESARUL DE CEREMONIAL CE SE IMPUNE UNUI ASTFEL DE EVENIMENT MARET PRECUM ZIUA NATIONALA A ROMANIEI??!! In plus mai exista si PROBLEMA AUTENTIFICARII DOCUMENTELOR ELECTRONICE (i.e. INVITATIILOR OFICIALE) CEEA CE FACE IMPERATIV A SPPul SA CEARA INVITATILOR LA EVENIMENTELE OFICIALE SA PREZINTE INVITATIILE IN ORIGINAL. *****ORICUM, HALEP A FOST TOTUSI INVITATA DE PRESEDINTIE (Dece nu s-a dus acasa sa-si ia invitatia si sa se reantoarca inapoi ca sa intre in tribuna oficiala? DECE TREBUIE SA MAI FACA CIRC ***CAND BINE STIA CA NU S-A CONFORMAT REGULILOR PROTOCOLARE, SI, CA ATARE ESTE NUMAI SI NUMAI VINA EI CA A AVUT PROBLEME SA INTRE LA TRIBUNA OFICIALA DEOARECE EA NU SI-A ADUS INVITATIA IN ORIGINAL asa cum regulile Protocolului Presedintiei Romaniei impuneau, in egala masura, fiecarui inv

Felicia Mandrea  •  08 Decembrie 2017, 09:30

****FELICITARI SPPului CA AU STIUT SA IMPUNA PROTOCOLUL SI ORDINEA LA TRIBUNA OFICIALA SI PE PARCURSUL PARADEI, DE NU I-AU LASAT PE ASTFEL DE TUPEISTI NERUSINATI CA SIMONA HALEP, SI NON-CONFORMISTI VULGARI CA ILIE NASTASE si altii ca el CA SA TRANSFORME ACEST EVENIMENT SOLEMN AL ZILEI NATIONALE A ROMANIEI IN CIRC IEFTIN!!**** A RESPECTA Presedintia/Presedintele ROMANIEI MAI INTAI INSEAMNA A RESPECTA PROTOCOLUL PRESIDENTIAL(si NU palavre ieftine!!). Cine sunt acesti TUPEISTI *** DE SIMONA HALEP, ILIE NASTASE si altii; SI CU CE DREPT SAU PREROGATIV VREA *** SA-SI IMPUNA PROPRIILE EI REGULI, NESOCOTIND REGULILE PROTOCOLARE ALE PRESEDINTIEI ROMANIEI -- REGULI CARE SA MENTINA NECESARUL DE CEREMONIAL CE SE IMPUNE UNUI ASTFEL DE EVENIMENT MARET PRECUM ZIUA NATIONALA A ROMANIEI??!! *****ORICUM, *** A FOST TOTUSI INVITATA DE PRESEDINTIE (Dece nu s-a dus acasa sa-si ia invitatia si sa se reantoarca inapoi ca sa intre in tribuna oficiala? DECE TREBUIE SI *** ASTA SA FACA *** ACUM ***CAND BINE STIA CA NU S-A CONFORMAT REGULILOR PROTOCOLARE, SI, CA ATARE ESTE NUMAI SI NUMAI VINA EI CA A AVUT PROBLEME SA INTRE LA TRIBUNA OFICIALA DEOARECE EA NU SI-A ADUS INVITATIA IN ORIGINAL asa cum regulile Protocolului Presedintiei Romaniei impuneau, in egala masura, fiecarui invitat??!!); DAR NASTY, CARE NE-A FACUT TARA DE RAS PE TOT MAPAMONDUL CU COMPORTAMENTUL LUI MITOCANESC, DE O VULGARITATE DAMBOVITEANA CU DEADREPTUL GRETOASA(!!) din timpul meciurilor de Fed Cup

argus  •  07 Decembrie 2017, 20:44

Evident, o rusine! Un Ministr, de Interne Carmen Dan, care, "trece" peste vointa Presedintelui Tarii, nesocotindu-ii decizia, batjocorand una dintre cele mai mari sportive, Simona Halep! O rusine, pe care "nici un fard" folosit (presupun) de "ministreasa", nu o poate stompa! Dar, pana la urma, mai este cazul sa ne miram de comportamen bine sa "stea dreotul protejatei liderului PSD?

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Fotbal, Amical • ProX

România U21 - Belgia U21

19:15
Baschet M • Digi 4

Darussafaka Istanbul - Olimpia Milan

21:00
Handbal M • Digi 3

Wacker Thun - Orlen Wisla Plock

21:00
Baschet M • Digi 4

Olympiacos Piraeus - Fenerbahce Istanbul

Program TV complet