SPORTURI  »  TENIS  »  STUTTGART

EXCLUSIV Ion Țiriac dă în vileag marea problemă a Simonei Halep înainte de Roland Garros: „Nu știu cum poate compensa acest lucru”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de , - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 11:38 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 11:48

Ion Țiriac explică într-un interviu acordat GSP marea problemă a Simonei Halep, cea care și-a început la Stuttgart perioada preferată a anului, turneele pe zgură. 

Din cauza problemelor fizice, Simona Halep a disputat doar 11 meciuri în 2021, două dintre ele venind la Stuttgart. Ion Țiriac susține că lipsa ritmului ar putea să-i dăuneze lui Halep în perioada următoare. 

„Simona Halep poate să-ți facă niște surprize la care să nu te aștepți. Și bune, dar și rele. Eu nici nu credeam că va câștiga Wimbledon, cel puțin nu în anul ăla. Are o singură problemă: anul acesta a jucat extraordinar de puțin. Nu știu cât poate să compenseze acest lucru", a afirmat omul de afaceri, în ziua meciului cu Ekaterina Alexandrova.

9dintre cele 22 de trofee ale Simonei Halep au fost cucerite pe zgură

2 turneea ratat Halep în 2021 din cauza accidentărilor, Doha și Dubai. Lor li se adaugă abandonul de la Miami

Ion Țiriac a sunat-o pe Halep: „Lumea nu înțelege nimic!” 

„Uitați-vă la Simona Halep la un singur lucru: unde stă când lovește mingea. Dacă stă pe linia de fund sau puțin mai în față, mingea ei câștigă două secunde decât dacă stă cu doi metri în spate. Adversara n-o să mai aibă timp! Ea n-o să lovească niciodată mai tare decât Serena, nu! Dar repede poate să joace. Acum, dacă în sfârșit își dă seama, trebuie să termine punctul mai repede. Ieri a făcut-o. A stat superb în primul set, iar în al doilea set s-a dat jumătate de metru, un metru mai în spate și s-a văzut imediat”, a declarat Ion Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, detalii despre problemele medicale înainte de meciul cu Sabalenka: „Nu voi putea face asta”

Simona Halep pune cărțile pe masă: „Mi-am învățat lecția, asta e cheia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  24 Aprilie 2021, 18:34

deci, bai, gazetareilor! pana la coada care-i problema data in vileag de nea Mustacea? ca a jucat putin anul asta sau ca nu loveste mai tare decat Serena? cine nu stie chestia asta, de ziceti voi ca a dat-0 in vileag nea Tiri? mam' mare din Baicoi din Vale? pai mam' mare nu citeste clickbait-urile voastre bah. aia nu citeste. punct. iar noi, astia care mai dorim sa citim ceva despre sport si nu can-can, stim cate meciuri a jucat Halep anul acesta iar faptul ca Serena este singura din WTA care loveste cu peste 110 miles/h, stie orice copil de mingi. la sfarsit, o intrebare: stiri despre sport, cand dati?

bazinga
bazinga  •  24 Aprilie 2021, 15:16

Stai linistit, Nea Tiri !Foamea de bani e mare la machidoni ! Permanenta !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează