SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ion Țiriac îi demolează pe criticii Simonei Halep: „Șefule, dă-i steagul și pune-o la Cotroceni! Ce face Halep într-o zi nu fac mulți români într-o viață”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 10:37

Ion Țiriac (80 de ani) a acordat un interviu în care n-a ezitat să-i critice pe contestatarii Simonei Halep (28 de ani, 4 WTA), remarcând totodată modul în care aceasta și-a câștigat respectul printre numele uriașe ale tenisului. 

„Eu înțeleg foarte bine. Întotdeauna fetele sunt tăcute, dar când una e mută e și mai rău. Însă ea e admirată, începând de la McEnroe și terminând cu Becker sau cu colegele ei. Pentru noi românii, șefule, ce a făcut Halep în ultimii 5-6-7 ani...dă-i steagul României și pune-o la Cotroceni!

Ce face Halep într-o zi nu fac mulți români într-o viață. Pentru treaba asta își merită galoanele. Să sperăm că ne mai ține, însă întrebarea mea e ce facem după Halep”, a declarat Ion Țiriac, la Eurosport. 

„Simona Halep e ceva ce România nu a mai avut. Simona a făcut o mare performanţă câştigând la Roland Garros, dar cu Wimblendon şi-a pus cireaşa pe tort. Şi să sperăm că mai are vreo 10-15 cireşe prin buzunar”  - Ion Țiriac, despre Simona Halep

Ion Țiriac, cadou fantastic pentru Simona Halep: "Alege-o pe care o vrei și du-o acasă!"  

Vezi și: 

Simona Halep, ce performanță EXCEPȚIONALĂ » Doar Serena Williams o întrece în topul celor mai bune jucătoare ale deceniului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
pittt
pittt  •  14 Decembrie 2019, 18:01
Postat de univ_craiova1 pe 13 Decembrie 2019, 11:29

Eu cred ca atâta poate... Nu poți sa te lauzi cu atât când Serena are n cupe câștigate :))) e ca și cum ai spune cfr aaa un fleac s-a calificat în primăvara dar fcsb a avut o semifinala wow:)))

Atata poate. Nr. 1 mondial. Comaparatia cu CFR si FCSB e deplasata, discutam despre fotbalul de la noi si Europa League. Pe Simona trebuie sa o compari cu Barca, Real, Bayern.

magura
magura  •  13 Decembrie 2019, 12:13
Postat de univ_craiova1 pe 13 Decembrie 2019, 11:32

Ce e asa frumos? Când domini cum a făcut Serena da, când domini cum Schumacher a făcut-o da, Rossi s.a. Atunci poți spune da am făcut ceva în sport.

*** E greu sa vezi cum altii castiga bani frumosi din talent, iar tu in gandirea ta de "***", simti ca nu vei castiga niciodata acei bani deoarece NU POTI!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magura
magura  •  13 Decembrie 2019, 12:08
Postat de Dan Stoica pe 13 Decembrie 2019, 11:59

De 5 ani Simona e în top 10 WTA. A fost și pe primul loc o bună perioadă. Și tu te întrebi ce a realizat Simona Halep.

Lasa-l in treaba lui. El confunda viata personala cu viata Simonei. El e un NEICA NIMENI pe cand Simona este CINEVA!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează