SPORTURI  »  TENIS  »  FRT

Ion Țiriac, ironic după ce și-a anunțat plecarea de la FRT: „Iohannis și Cîțu sunt ocupați, alții nu mai știu”

Ion Țiriac nu va mai fi președintele Federației Române de Tenis
Ion Țiriac nu va mai fi președintele Federației Române de Tenis

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iulie 2021 13:21 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 14:04

Ion Țiriac (82 de ani) a anunțat astăzi, în cadrul unui eveniment, că va renunța la funcția de președinte al Federației Române de Tenis. 

„Pe mine mă întrebaţi de acum ca persoană fizică, pentru că oamenii îşi vor alege un nou preşedinte la FRT”, a declarat Ion Țiriac în fața jurnaliștilor prezenți la complexul care îi poartă numele. 

Întrebat cine va fi înlocuitorul său în fruntea tenisului românesc, fostul mare jucător a glumit: „Domnul Iohannis e ocupat cu preşedinţia, domnul Cîţu e cu guvernul, alții nu mai știu”. 

Scandal la vârf! Cozmin Gușă îl acuză de sabotaj pe Ion Țiriac: „E omul negru al săptămânii”
JOCURILE OLIMPICE
Scandal la vârf! Cozmin Gușă îl acuză de sabotaj pe Ion Țiriac: „E omul negru al săptămânii”

Ion Țiriac, noi declarații virulente la adresa lui Eduard Novak: „E lefter!”

Ion Țiriac a continuat și bătălia de la distanță cu Eduard Novak, omul din fruntea MTS: „Dacă taie ceva domnul Novak, trebuie să fie ceva ce există. E un om cumsecade, e lefter, nu are doi bani în buzunar. Se face că dă bani la COSR; dar noi nu am avut bani să facem zgura la Fed Cup. 

E o furtună într-un pahar cu apă. Mai bine s-ar duce la Guvern să ceară milioanele de dolari care ni se cuvin”, a mai spus Țiriac.

Ion Țiriac, ironic după ce și-a anunțat plecarea de la FRT: „Iohannis și Cîțu sunt ocupați, alții nu mai știu”
Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni din România, foto: GSP

Ion Țiriac demisionează de la Federația Română de Tenis

Nemulțumit că FRT nu a primit nici acum finanțările promise din partea Ministerului Tineretului și Sportului, miliardarul n-ar mai dori să stea prea mult timp în fruntea Federației. 

Vara trecută, după îndelungi tergiversări, instanța supremă a României a dat câștig de cauză forului condus de Țiriac, văduvit în ultimii trei ani de banii pe care trebuia să-i primească de la bugetul de stat. Totuși, în conturile Federației n-au intrat nici până acum sumele restante.

George Cosac: „Domnul Țiriac e extrem de dezamăgit”

„Domnul Țiriac e extrem de dezamăgit. Și-a dorit foarte mult să vină și să ajute, dar nu și-a putut imagina că, într-o Românie a secolului 21, se poate bloca dezvoltarea unor copii. El n-a știut ce se întâmplă în instanță. 

Au fost zeci de termene în care ne plimbam pe acolo și eram amânați de la un termen la celălalt. Probabil că va demisiona. Chiar mi-a explicat și mi-a zis: «E inadmisibil ce se întâmplă într-o țară democratică, să boicotezi în asemenea hal...»” a afirmat George Cosac, la GSP Live.

VIDEO Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

Citește și alte știri din tenis: 

SPECIAL GSP Emma Răducanu, la un pas să colaboreze cu un antrenor din România: „Vrei să lucrezi cu o fată din Anglia de origine română?”

Record la Wimbledon » Tribune pline pentru prima dată de la începutul pandemiei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cris210
cris210  •  06 Iulie 2021, 11:13

du-te, moșule, numără-ți banii și zilele ... unii prea mulți, altele prea puține ... oricum ajungi praf, nu prăfuit ca ăla mic ;)

mircea_pop112
mircea_pop112  •  06 Iulie 2021, 08:15

Du-te Dica, du-te! Dupa ce a boicotat Romania la JO indrumand jucatoarele sa nu se duca, acum mosu face pe suparatu. Acest patriot al propriului buzunar nu stiu ce cauta in functii d-astea! Du-te nene in Germania, fa-i pe aia de bani, lasa-ne in saracia noastra!

dragdim
dragdim  •  06 Iulie 2021, 00:59

Păi ce facem, bre? La război înapoi? Cum nu e nimic de “muls”, părăsim bosumflat corabia.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează