SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ion Țiriac nu s-a abținut! A urmărit-o live pe Serena Williams + unde era Alexis Ohanian

Ion Țiriac, urmărind-o pe Serena Williams. Sursă foto: Twitter Lorena Popa +7   FOTO
Ion Țiriac, urmărind-o pe Serena Williams. Sursă foto: Twitter Lorena Popa

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 10:09 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 10:30

Ion Țiriac (82 de ani), unul dintre marii contestatari ai americancei Serena Williams, n-a ratat șansa de a urmări live meciul acesteia cu Mihaela Buzărnescu, câștigat de Serena ieri, în trei seturi

Chiar dacă Ion Țiriac se află într-un conflict deschis cu familia Serenei Williams, în special cu Alexis Ohanian, soțul marii campioane din WTA, acesta a urmărit din loja sa meciul Buzărnescu - Serena. 

Pe Twitter, fanii tenisului s-au amuzat văzându-l pe Țiriac la meciul celei despre care spunea că „dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage”.

La câteva loje distanță se afla și Alexis Ohanian, care a încurajat-o în permanență pe Serena în meciul cu Buzărnescu. Acesta a urmărit meciul de lângă Patrick Mouratoglou și ceilalți apropiați ai americancei.

Mihaela Buzărnescu - Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images
Mihaela Buzărnescu - Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images
Mihaela Buzărnescu - Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images
Mihaela Buzărnescu - Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images
Mihaela Buzărnescu - Serena Williams. foto: Guliver/Getty Images
+3 FOTO

În luna aprilie a acestui an, Ion Țiriac a vorbit din nou despre Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) și despre soțul ei, Alexis Ohanian.

Cei trei se află într-un conflict de la distanță, după ce fostul jucător de tenis a folosit cuvinte dure la adresa câștigătoarei a 23 de turnee de Grand Slam. 

„La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac, la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2, iar declarația lui a dus la un schimb dur de replici.

Ion Țiriac a recționat după ce Ohanian l-a făcut clovn 

Alexis Ohanian a fost vehement pe Twitter la adresa lui Țiriac, iar fostul jucător i-a răspuns, după ce soțul Serenei l-a comparat cu un clovn. 

„Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii din jurul ei au adus-o în situaţia în care este", a spus Ion Ţiriac, potrivit as.ro.

E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac. „A trebuit să-l caut pe Goolge...se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (cuvânt ilustrat prin două emoji-uri) . – Alexis Ohanian

Serena Williams - Mihaela Buzărnescu 6-3, 5-7, 6-1

  • Startul de meci a fost unul echilibrat, cu ambele jucătoare izbutind game-uri ușoare pe propriul serviciu. Echilibrul s-a rupt la 4-3 pentru Serena, când Miki a făcut un game mai slab pe propriul serviciu. Multipla campioană din SUA nu a irosit șansa primită și a închis setul, scor 6-3.
  • Buzărnescu n-a renunțat la luptă și a continut să preseze și în setul secund. Unul în care, spre deosebire de prima manșă, a returnat mai eficient. Mai alertă, jucătoarea noastră a fructificat slăbiciunile americancei și și-a adjudecat setul secund, 7-5.
  • Inexplicabil, Miki a fost cea care a rămas complet fără idei și energie în setul decisiv. Fără să mai reușească să fie agresivă și să imprime adâncime loviturilor sale, dar și cu multe erori neforțate, Buzărnescu a cedat, scor 1-6. 

VIDEO Ion Țiriac, despre Serena Williams: „E oarecum exagerat s-o vezi pe teren, dar rămâne un monstru al tenisului”

Citește și alte știri din tenis:

New York Times, laude pentru Mihaela Buzărnescu după meciul cu Serena Williams: „Asta nu reflectă în niciun caz talentul ei”

Serena Williams, cuvinte de laudă pentru Mihaela Buzărnescu: „E ceva rar pentru mine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cornelconasu
cornelconasu  •  03 Iunie 2021, 12:55

Nu sunt un fan al lui Țiriac, din contră chiar dar....omul are o lojă închiriată la Rolland Garros de ani mulți și s-a dus să o vadă pe ....Buzărnescu, nicidecum pe Serena cum vrea să inducă autorii articolului ! Și da, americanca e dezagreabilă și împreună cu tribul ei sunt niște aroganți prost crescuți !!!

tatageminy
tatageminy  •  03 Iunie 2021, 11:26

nu exista cuck mai mare decat ohanesian asta :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close