SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

Ion Țiriac, sfat pentru Simona Halep: „Pentru asta trebuie să pui deoparte 5 milioane de dolari”

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 10:59 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 11:48

Ion Țiriac, un apropiat al Simonei Halep (31 de ani), i-a dat un sfat jucătoarei din Constanța, care a fost suspendată pentru 4 ani.

Omul de afaceri este de părere că Simona trebuie să continue să-și caute dreptatea. El o sfătuiește să-i dea în judecată pe cei care i-au recomandat suplimentul, dar și pe judecători pentru că nu au grăbit judecarea cazului.

Ion Țiriac, sfat pentru Simona Halep: „Eu aș pe toată lumea în judecată!”

„Ce rămâne de făcut? Eu aș da în judecată pe toată lumea! Dar pe toată lumea! A fost un an de întârziere. De ce? Cum? Iar cei care mi-au dat suplimentul să-și asume responsabilitatea. N-ai cum!

Dar pentru un proces la New York trebuie să pui deoparte 5 milioane de dolari. Sigur! E viața ei, iar cei care s-au jucat cu ea ar trebui să fie responsabili.

Un sportiv de talia lui Halep a câștigat bani pe teren. Dar, în mod normal, câștigă 80% din venit din afara tenisului. Cu acest om, care și-a câștigat meritele, ce se întâmplă în viitor?”, a spus Ion Țiriac, citat de digisport.ro.

E o mare nedreptate. Nu m-am dopat niciodată. Totul va ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute. Sunt foarte dezamăgită! Sunt șocată că un sportiv poate fi judecat doar pe baza unei presupuneri.  Toate analizele mele au fost negative. 

Niciodată nu s-au găsit substanțe interzise, cu excepția datei de 29 august, când s-a găsit în urină o cantitate infimă.  Acum voi merge la TAS. O să fac apel la această decizie fără sens! Sper ca adevărul să iasă la iveală. Voi lupta până la capăt. Într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată.

 - Simona Halep

VIDEO Biochimistul Dorel Tocitu analizează la GSP Live cazul Simonei Halep

Citește și: 

Darren Cahill: „Știu că Simona nu ar face nimic de acest fel în mod intenționat”

Cu Halep suspendată, Mouratoglou are o nouă „protejată” în circuitul WTA: „Avea 10 ani când a venit în academia mea”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
johny2003
johny2003  •  18 Septembrie 2023, 20:35
Postat de ionescugeorge77 pe 18 Septembrie 2023, 12:17

...da...moshul acesta e foarte destept ...ceilalti sunt prosti ...el cu 5 milioane de dolari da in judecata pe toata lumea ...si vine verdictul p[este 20 de ani ...cand este oale si ulcele ...

*** De oltean...))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  18 Septembrie 2023, 20:34
Postat de 267890 pe 18 Septembrie 2023, 13:45

Nici măcar dl Țiriac nu înțelege că problema nu este la suplimentul alimenar contaminat. Problema dnei Halep este ca a fost depistată cu o concentrație foarte mare de roxadustat, concentrație care nu poate fi explicată doar prin aportul adus de suplimentul alimentar. Deci mai trebuie sa fie o cauza. ITIA susține ca "dopajul probabil" ar fi cauza. Spune "probabil" nu pentru că ar avea vreun dubiu ci pentru ca presupusa dopată nu a fost prinsă în flagrant. Deci dna Halep poate să vină cu o altă argumentație, adică să precizeze o altă sursă a roxadustatului găsit la ea în sânge. Dar dacă merge tot pe suplimentele alimentare nu va câștiga nimic, ...poate o suspendare pe viață. Ceea ce ar merita. Altfel... poate să se joace cum vrea cu milioanele ei de dolari.

Cap ai, minte ce-ti mai trebuie...

johny2003
johny2003  •  18 Septembrie 2023, 20:32

Ca sa dai pe toata lumea in judecata iti trebuie nu numai 5 meleoane! Trebuie sa-l angajezi pe Talpan! Ceea ce e f greu tinind cont ca Simona e fecesebista de mica! )))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close