SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Final de drum pentru Irina Bara și Mihaela Buzărnescu la Roland Garros » Au fost eliminate în primul tur la Paris

Mihaela Buzărnescu/
Foto: Imago
Mihaela Buzărnescu/ Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 20:45 / Actualizat marti, 24 mai 2022 20:50

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 120 WTA) a părăsit Roland Garros încă din primul tur, după înfrângerea cu Madison Brengle (32 de ani, 57 WTA), scor 1-6, 2-6.

Buzărnescu nu a reușit să își surprindă adversara mult mai bine clasată, fiind învinsă într-o oră și 15 minute.

Dan Petrescu, atacat de jucătorul pe care CFR a cheltuit 1,2 mil. €: „N-am înțeles niciodată de ce m-a vrut! Doar alergam...”
CFR CLUJ
Dan Petrescu, atacat de jucătorul pe care CFR a cheltuit 1,2 mil. €: „N-am înțeles niciodată de ce m-a vrut! Doar alergam...”

Mihaela Buzărnescu, eliminată de Brengle

Mihaela Buzărnescu a început ezitant partida cu Brengle, pierzând pe propriul serviciu încă din primul game. Ulterior, sportiva din România a câștigat un singur game din primul set, încheiat după doar 30 de minute.

Buzărnescu a început mai consistent setul secund, a făcut break în primul game de serviciu al adversarei, însă nu a reușit să își continue evoluția solidă. Brengle s-a desprins ulterior, după scorul de 2-2. Sportiva din Statele Unite ale Americii a câștigat 4 game-uri la rând și s-a calificat în turul secund la Roland Garros.

Irina Bara, eliminată în primul tur la Roland Garros

Irina Bara (27 de ani, 112 WTA) a fost eliminată în primul tur la Roland Garros de kazaha Yulia Putintseva (27 de ani, 37 WTA), scor 3-6, 1-6.

Considerată favorită înainte de meci, jucătoarea din Kazahstan și-a respectat statutul și a pus capăt meciului în puțin peste o oră.

După un început ezitant, în care a pierdut primul game al meciului chiar pe propriul serviciu, Irina Bara a revenit în meci, ducând scorul la 3-3. De acolo însă, românca nu a mai câștigat nici măcar un game. Putintseva a fost mai precisă și a câștigat primul set în numai 39 de minute, scor 6-3.

Actul secund a fost și mai dezechilibrat. Deși Irina a dat semne că este în continuare în meci, punctând pe tabelă în game-ul de debut, sportiva din Kazahstan a rezolvat rapid soarta duelului. De la 1-0 pentru Bara, au urmat 6 game-uri câștigate la rând de Putintseva.

Irina Begu, în turul II la Roland Garros

Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) a trecut de Jasmine Paolini (26 de ani, 55 WTA), 4-6, 6-1, 7-6, și s-a calificat în turul II la Roland Garros. În runda următoare, va juca împotriva Ekaterinei Alexandrova (27 de ani, 31 WTA).

Meciul dintre româncă și italianca a început luni seară, a fost întrerupt din cauza ploii și s-a reluat azi, cu setul 3. Begu a fost jucătoarea mai inspirată la reluare, a câștigat punctele-cheie și și-a asigurat prezența în următorul tur.

Citește și alte știri din tenis:

EXCLUSIV Imperiul Patrick Mouratoglou » Antrenorul lui Halep a explicat pentru GSP cum a clădit o rețea incredibilă în tenis: „Avem 4000 de jucători, cea mai mare bază din Europa”

UPDATE Irina Begu e în turul II la Roland Garros! » Victorie la reluare, în două zile și 3 seturi + Cu cine va juca în runda următoare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
wittman68
wittman68  •  25 Mai 2022, 00:40

Irina Bara nu joaca rudimentar, se straduieste, alearga. Insa ea invariabil doar pune mingea in teren, nu cauta tusele, riscul, diferenta, performanta. Nu prea o ajuta nici fizicul. Eu cred ca pur si simplu nu stie mai mult. In cazul ei e o problema si de gena. Provine dintr-o regiune a Romaniei care in cei 50 de ani de tenis profesionist nu a dat nici macar o jucatoare de top 100 WTA. Acolo ideea e de a fi cumsecade, organizat, civilizat, dar atat. In zona rarefiata a elitelor tarii noastre participarea lor e cvasinula...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează