SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE

Irina Begu a câștigat în extremis și s-a calificat în optimile turneului Gippsland Trophy

Irina Begu (79 WTA) FOTO IMAGO
Irina Begu (79 WTA) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2021 08:47 / Actualizat marti, 02 februarie 2021 08:47

Irina Begu (79 WTA) s-a impus cu mari emoții în fața adversarei Aliaksandra Sasnovich (90 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-4, și s-a calificat în optimile turneului Gippsland Trophy de la Melbourne.

Meciul dintre Irina Begu și Aliaksandra Sasnovich a început la 05:25 și s-a încheiat după două ore și 36 de minute. Sportiva româncă și-a asigurat 55 de puncte WTA și un cec în valoare de 5.500 de dolari. În următoarea fază a competiției, jucătoarea legitimată la CSA Steaua București se va duela cu Johanna Konta (14 WTA), a 5-a favorită a competiției.

În primul set, partida a început cu 6 break-uri consecutive, Aliaksandra Sasnovich fiind prima care a reușit să câștige pe propriul serviciu. Sportiva din Belarus s-a impus cu 7-5 în primul set al meciului cu Irina Begu. Irina Begu a început cu dreptul al doilea set și a câștigat un game pe serviciul adversarei, care a avut un rol crucial în deznodământul actului al doilea. În setul decisiv, Begu a fost condusă cu 3-1, dar a revenit superb și s-a impus cu 6-4.

Irina Begu și Simona Halep, în optimile Gippsland Trophy

Irina Begu este a doua româncă care a obținut calificarea în optimile turneului din Melbourne. Simona Halep a învins-o pe rusoaica Anastasia Potapova, în turul secund al Gippsland Trophy, scor 6-4, 6-4. Numărul 2 WTA se va duela în următoarea fază a competiției cu câștigătoarea dintre Destanee Aiava și Laura Siegemund. Irina Begu se poate întâlni cu Simona Halep în finala turneului.

VIDEO. Rezumatul partidei din primul tur de la Gippsland Trophy dintre Begu și Zheng

Citește și alte știri din tenis:

Serena Williams fost aproape să rateze Australian Open: „A fost ca o binecuvântare că s-a amânat”

Simona Halep, reacție nervoasă în meciul cu Potapova! Ce a țipat după o greșeală neforțată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează