SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Irina Begu într-un interviu cu Ilie Năstase și-a atacat adversara din turul 1 de la Roland Garros: "A făcut antijoc"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 21:55

Irina Begu a eliminat-o în turul 1 pe Bethanie Mattek-Sands (86 WTA), scor 5-7, 6-1, 6-3.

Românca, locul 28 WTA, a trimis săgeți către jucătoarea din Statele Unite ale Americii. Interviul de după meci a fost luat chiar de Ilie Năstase, care e colaborator al Eurosport pe perioada turneului de la Roland Garros.

"A fost un meci greu. Am jucat de cinci ori cu ea până acum, dar primele tururi sunt grele. Ea a jucat cu totul altfel. A făcut un antijoc. De obicei dă foarte rar cu rever-slice-ul. Bine că am învins. Nu știu cu cine joc mai departe", a declarat Irina Begu după meci.

Irina va juca în turul următor împotriva învingătoarei din meciul Coco Vandeweghe - Naomi Broady.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
itrobert
itrobert  •  24 Mai 2016, 11:39

Irina a jucat un tenis cinstit. Mattek -Sands a tras de timp la un moment dat si Irina i-a raspuns cu aceeasi moneda. Aceste lucruri se practica... Cel mai mult mi-a placut mingea de la sfarsitul game-ului de 2-0 spre 3-0 din setul doi; a fost atat pricepere cat si indrazneala. Bravo Irina si bafta in continuare!

itrobert
itrobert  •  24 Mai 2016, 11:36
Postat de catalynn pe 24 Mai 2016, 01:30

Coco face de regula pereche cu Bethany la dublu, asa ca daca o elimina Irina si se vor intalni la dublu le bombardeaza americancele :-)

Te-ai documentat cu ia si cu i-a??? Chiar nu te iau la misto; pe bune. Oricine poate avea o scapare.

comabi
comabi  •  24 Mai 2016, 09:53
Postat de spion_kop pe 24 Mai 2016, 07:43

daca tot dati stiri de la RG, preluate de la tv, de la Eurosport, macar aveti bunul simt si si dati atentie si turneului in sine, este un mare eveniment sportiv, spectaculos, de exemplu aseara Stepanek l-a umilit pe Andy Murray in primele doua seturi la 37 de ani, cu un joc de mare spectacol, combinatii scurte cu voleu lob, Wawrinka greu la argentianul ala si va las pe voi sa gasiti surpriza (Cilic) ... mult mai interesant ... plus de asta Giro mai are putin si se termina si voi nu ati svris un rind dar *** al muntean ati mirosit-o imediat

Ieri, la 0-2 seturi pentru Stepanek am vrut sa pariez pe Murray. Sa fim seriosi, cehul are vreo 37 de ani daca nu ma-nsel :). Vedem azi, dupa o noapte de odihna daca va face fata ultimului set (nu cred). Cat despre Turul Italiei... GSP-ul de mult nu mai este site de sport, ci de fotbal. Daca nu era Tolo cu anchetele sale, nu stiu cati ar mai intra pe site. Calitatea articolelor si a informatiilor este cel mult indoielnica :).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează