SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

Irina Begu, învinsă în sferturile de finală de la Charleston! A treia înfrângere cu Kasatkina în trei dispute jucate anul acesta

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 21:37

Irina Begu a pierdut duelul cu Daria Kasatkina (locul 42 WTA) în sferturile de finală ale turneului WTA de la Charleston, scor 4-6/1-6. 

Românca a început bine primul set și a condus cu scorul de 2-0, dar apoi a pierdut patru game-uri consecutive. Deși a restabilit egalitatea, Begu a pierdut primul set cu scorul de 4-6.

Actul a doilea a fost unul fără istoric, dominat clar de rusoaică, iar Irina Begu ajunge la trei înfrângeri din trei meciuri jucate anul acesta contra Dariei Kasatkina.

În optimile de finală ale turneului, Irina Begu (33 WTA) o învinsese pe australianca Samantha Stosur, scor 7-5, 6-3. Bucureșteanca trecea prin cel mai bun moment al anului, turneul american consemnând abia prima competiție din 2017 în care Begu a reușit să lege trei victorii consecutive.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
tihi
tihi  •  11 Aprilie 2017, 11:50

Sa nu va mirati...Kasatkina este mai buna decat oricare dintre jucatoarele noastre,inclusiv Halep...este o speranta a tenisului,,,,viitoarea Sharapova !!!

tihi
tihi  •  08 Aprilie 2017, 14:22

Kasatkina este viitoarea Serena W, Stefi Graff sau Navratilova.Nu este nici o minune...Kasatkina este mult suprioara Irinei Begu. Momentan ar bate si pe Halep fara nici o problema !

sakamoto
sakamoto  •  08 Aprilie 2017, 10:11

Zis-a Tiriac, cu ani in urma:cine nu are talent si munceste bine, ajunge campion. Cine are talent si munceste bine, ajunge supercampion. Iar o tenismena din Rusia, afirma cu ani in urma:noi fetele care jucam tenis, din Rusia, stim bine ca oricit talent am avea, daca nu muncim foarte mult, nu vom face nimic in acest sport. Romancele noastre care joaca tenis, nu se omoara cu munca. De aceea trec prin tenis, precum gisca prin apa. Daca dinselor nu le place sa munceasca, de ce sa ne mai necajim noi, ca ele pierd meciurile intr-o veselie? Sanatate si virtute!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează