SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Simona Halep a revenit pe teren după accidentare! Mesaj categoric: „Mi-am dat seama ce simt pentru tenis! Mi-am dat seama cât sunt de puternică”

Simona Halep a revenit pe teren după accidentare
Simona Halep a revenit pe teren după accidentare

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 16:04 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 16:56

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a revenit la antrenamente după accidentarea care o ține departe de terenul de tenis și de turneul preferat, Roland Garros.

Accidentată la gambă pe 12 mai, când a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA), la scorul de 6-1, 3-3, Simona Halep a revenit azi la antrenamente.

VIDEO Simona Halep a revenit pe teren după accidentare

Simona, care a suferit o ruptură musculară la gamba stângă a publicat azi pe contul de Instagram un video de la primul antrenament după pauza provocată de accidentare. 

Simona le-a arătat fanilor cum lucrează la forehand și backhand, sperând să fie într-o formă cât mai bună la Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Simona Halep: „Mi-am dat seama ce simt pentru tenis”

Simona a postat și un mesaj emoționant cu ocazia revenirii pe teren.

„Primele lovituri după trei săptămâni și jumătate. Simt că ar fi trecut mult mai mult pentru că mi-a fost foarte dor să joc. Această perioadă a fost foarte bună pentru că, chiar dacă am o viață minunată, mi-am dat seama ce simt față de tenis și cum mă simt când nu pot juca. Iubesc acest sport și acum înțeleg de ce timp de mulți ani am trăit pentru tenis și m-am bucurat atât de mult să fiu la cel mai înalt nivel. 

Sigur că nu este ușor să ajungi acolo, este epuizant din punct de vedere mental și emoțional. Acum realizez cât de puternică am fost. Când te accidentezi înainte de turneul preferat, la care ai jucat cel mai bun tenis și la care ai concurat 10 ani fără oprire, ești tristă și te întrebi «De ce mi se întâmplă asta?». 

După câteva săptămâni am înțeles că asta mi se întâmplă. Acum vreau să înfrunt orice provocare care îmi iese în cale. Nu știu dacă din punct de vedere fizic sunt pregătită, dar știu că sunt gata să înfrunt ce urmează. Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit în toate momentele”, a scris Simona.

Citește mai multe știri din tenis: 

Cine câștigă Roland Garros? Favoritele cad pe capete la Paris: încă un nume mare e OUT

Sorana Cîrstea, sinceră după meciurile foarte bune de la Roland Garros: „Nu mă așteptam să fiu atât de puternică” » Ce schimbare importantă a făcut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
267890
267890  •  08 Iunie 2021, 18:47

Ma gandeam ca poate si-a dat seama cat de penibila e. S-o fi uitat si ea la RG, la ce tenis se joaca acolo? Asa puternica cum e, normal pentru tenisul ei ar fi sa iasa din primul tur.

valyomanyd
valyomanyd  •  05 Iunie 2021, 22:33
Postat de argus pe 05 Iunie 2021, 17:32

Succes! Din pacate in ultimul timp, intre ce declari si ce se-ntmpla pe teren, nu este nici o legatura. Cand pierzi, esti mereu multumita de joc si niciodata nu vezi "paiul din ochiul tau"! Daca dl Darren se "rusineaza" sa-ti spuna ca nu te poti baza pe serviciu, pe backand, dropshot-uri, veniri la fileu (asa cu o face Barty, Sabalenka, Swiatek, Vondrousova, Andreescu sau, mai nou, Sorana Cirstea) ai face bine ca sa te uiti (macar "putin") la meciurile acestora (apropos, ai inregistrate meciurile tale, esti interesata sa vezi cum ai castigat, pierdut un meci?) Tot "din pacate" ("pacatele" tale doar) pui prea mult pret pe aparare(unde excelezi!). Neglijand "armele" jucatoarelor de mai sus, fara sa lucrezi la antrenamente asa cum trebuie (nu dupa cum vrei!), dorintele tale, dragostea pentru tenis, cred ca nu sunt suficiente pentru noi victorii.

Prostovane, nu asa ca Wta i-a acordat doua titluri de Gs fara sa joace plus alte trei finale ?

267890
267890  •  05 Iunie 2021, 18:30

Da, sa intre pe teren si sa iasă repede.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează