SPORTURI  »  TENIS  »  ŢIRIAC FOUNDATION TROPHY

Irina Begu și Sorana Cîrstea vor juca la Țiriac Foundation Trophy, turneu disputat la București

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 20:35 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 21:42

Irina Begu (32 de ani, 42 WTA) și Sorana Cîrstea (32 de ani, 37 WTA) au acceptat invitația de a participa la prima ediţie a turneului Ţiriac Foundation Trophy.

  • Turneul se va disputa în perioada 10-18 septembrie 2022

Organizat la Centrul Naţional de Tenis de către Federaţia Română de Tenis şi susţinut de Fundaţia Ţiriac, turneul cu premii în valoare de 115.000 de dolati este la prima ediție. 

Turneul este de categorie WTA 125, iar cele două românce vor fi pe tabloul principal la tragerea la sorți de sâmbătă. 

„Sorana Cîrstea, jucătoarea din România aflată pe locul 37 în clasamentul WTA, şi Irina Begu, locul 42 în lume, au acceptat să participe la prima ediţie a Ţiriac Foundation Trophy presented by Kaufland, cel mai important turneu de tenis organizat în Bucureşti în ultimii ani, turneu din circuitul WTA 125, programat în perioada 10-18 septembrie 2022, la Centrul Naţional de Tenis”, se arată în comunicatul organizatorilor, potrivit agerpres.

Sorana Cîrstea și Irina Begu, prezente la Țiriac Foundation Trophy

Cele două jucătoare vor primi wild-card-uri din partea organizatorilor, iar poziţia lor din topul mondial le pune în postura de favorită nr. 1, respectiv favorită nr. 2 la turneul ce se va disputa la Bucureşti.

Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal  va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 13:00, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, la acest eveniment urmând să participe şi Ion Ţiriac. Fostul tenismen este cel care a insistat ca Bucureștiul să revină din nou în circuitul WTA.

Citește și alte știri din tenis: 

Senzațional! 5 ore și 15 minute de joc pentru ultimul loc în semifinalele US Open. Duelul Sinner - Alcaraz a intrat direct în istorie
US OPEN
Senzațional! 5 ore și 15 minute de joc pentru ultimul loc în semifinalele US Open. Duelul Sinner - Alcaraz a intrat direct în istorie
Descalificare fără precedent în tenis: „În acel moment, arbitrul a intrat la vestiare și a văzut ce făcuse”
INEDIT
Descalificare fără precedent în tenis: „În acel moment, arbitrul a intrat la vestiare și a văzut ce făcuse”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează