SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

VIDEO + FOTO Irina Begu, înfrângere în semifinale la Adelaide » A luat doar 5 game-uri cu Sabalenka

Irina Begu // FOTO: Guliver/GettyImages
Irina Begu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 07:27 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 08:01

Irina Begu (32 de ani, numărul 34 WTA) s-a oprit în semifinalele turneului de la Adelaide. A fost învinsă de bielorusa Aryna Sabalenka (25 de ani, 5 WTA), scor 3-6, 2-6.

După ce le-a învins pe Shelby Rogers, Jelena Ostapenko și Veronika Kudermetova, Irina Begu nu a mai putut trece și de Aryna Sabalenka, a doua favorită a turenului, fiind eliminată la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute.

VIDEO Rezumatul meciului Irina Begu – Aryna Sabalenka

Primul set a început echilibrat. Ambele jucătoare și-au câștigat primele două game-uri în care au servit, dar de la 2-2 Sabalenka s-a desprins. Bielorusa a făcut un break și a dus scorul la 5-2.

Begu a mai luat un game, pe propriul serviciu, dar Sabalenka a închis setul la 6-3.

În partea secundă, Sabalenka s-a desprins chiar în primul game, când a făcut break-ul. Jucătoarea din Belarus a mai câștigat o dată pe serviciul Irinei, la 4-2, și a câștigat setul secund mai clar decât primul, 6-2, după 37 de minute.

Irina Begu, care acum se pregătește de Australian Open, pleacă de la Adelaide cu 185 de puncte WTA și un ced de 43.000 de dolari. 

+5 FOTO

Citește mai multe știri din tenis: 

A suferit de bulimie » Caroline Garcia, dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate: „Când eşti singură, este mai greu să fii în control”

Camila Giorgi riscă închisoarea » Doctorul a recunoscut tot: „A cerut certificate false!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Trandafir
Trandafir  •  07 Ianuarie 2023, 10:13

Begu participa in continuare la Adelaide 2, tot 500 pct. WTA, direct pe tabloul principal. Carstea si Bogdan sunt in calificari. Succes la toate trei !

parpalache
parpalache  •  07 Ianuarie 2023, 09:36

Adevarul e ca la aceste prime turnee-de dupa prelungita pauza competiționala-câștiga jucatoarele care reușesc sa...greșeasca mai puțin!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close