SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2017

Juan Martin del Potro, IMPERIAL! A revenit de la 0-2 la seturi și va juca împotriva lui Roger Federer în sferturile US Open!

Roger Federer, foto: reuters +1   FOTO
Roger Federer, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 09:59

Argentinianul Juan Martin del Potro a produs una dintre cele mai impresionante evoluții din carieră în optimile de la US Open, acolo unde l-a întors pe Dominic Thiem, de la 0-2 la seturi, și s-a impus cu  1-6, 2-6, 6-1, 7-6 (7-1), 6-4.

Câștigător în 2009 la New York, DelPo, în vârstă de 28 de ani, a arătat ca în zilele bune. În fața unui austriac de 24 de ani care a avut un joc complet, DelPo a fost nevoit să cheme în ajutor medicul pentru ceva probleme la ochi, dar și-a revenit și, susținut de 8000 de fani entuziasmați, a întors partida în uralele generale.

"Am jucat un meci incredibil, istoric, în fața unui public minunat. Mă gândeam să mă retrag în setul secund, fiindcă nu puteam să respir și nu mă mișcam bine, iar Dominic domină cu autoritate meciul, dar am luptat până la capăt", a explicat argentinianul.  

Roger Federer, adversarul său din sferturile de finală, a avut o evoluție mai puțin dramatică, 3 seturi cu germanul Philipp Kohlschreiber 6-4, 6-2, 7-5. Elvețianul în vârstă de 36 de ani a avut nevoie de un timeout, în care a recunoscut că a avut nevoie de intervenția medicului în zone mai ... intime.

 

Federer și Del Potro s-au întâlnit în finala de la US Open 2009, atunci când argentinianul s-a impus în 5 seturi, într-o partidă controversată, în care Federer și-a pierdut calmul în urma unor decizii îndoielnice ale arbitrului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează