SPORTURI  »  TENIS  »  GEST

Jucătoarea din România care oferă lecții de tenis în timpul pandemiei: „Ajutăm copiii care vor să-și îmbunătățească performanța”

Alexandra Cadanțu intenționează să ofere lecții de tenis în perioada în care turneele sunt întrerupte. foto: Guliver/Getty Images
Alexandra Cadanțu intenționează să ofere lecții de tenis în perioada în care turneele sunt întrerupte. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 17:03

Alexandra Cadanțu (30 de ani, 292 WTA), jucătoarea de tenis care ajunsese la un moment dat până pe locul 59 în ierarhia feminină, s-a hotărât să pună în practică experiența acumulată pentru a-i ajuta pe cei care vor să învețe în tenis.  

Într-o postare pe pagina de Facebook, Alexandra Cadanțu a anunțat că, alături de soțul Uladzimir Ignatik (fost număr 129 ATP), intenționează să ofere lecții de tenis în perioada în care turneele sunt întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus. Inițiativa acesteia e una la modă, diverși jucători din ATP sau WTA procedând similar în ultimele luni. 

„Datorită pandemiei care a provocat o pauză in tenis si toate turneele WTA/ATP/ITF sunt intrerupte pentru moment, am început împreună cu soțul meu Uladzimir Ignatik sa lucram si sa ajutam copiii care vor să își îmbunătățească performanța în tenis.
Suntem bucurosi sa jucam si sa le oferim din experienta noastra de jucatori profesionisti tuturor tinerilor,copiilor si amatorilor de tenis interesati.

Pentru toate detaliile necesare putem fi contactati pe facebook sau Whatsapp 0735306794. Va multumesc!” - Alexandra Cadanțu

În prezent pe locul 292, Alexandra Cadanțu a atins „career high-ul” pe 6 ianuarie 2014, când a ocupat poziția a 59-a în ierarhia feminină. Din păcate, 2014 a fost un an complicat pentru ea, în care a avut mai multe accidentări care au ținut-o departe de teren, iar clasamentul ei s-a „prăbușit”. 

VIDEO. Alexandra Cadanțu a vorbit despere cele mai grele momente din cariera ei: „La 18 ani, am fost aproape să renunţ la tenis”

Citește și alte știri despre tenis: 

EXCLUSIV Dincolo de reflectoare » Alexandra Cadanțu își spune povestea emoționantă: „Numai părinții știu cât s-au chinuit. Bagi analgezice să nu mai simți durerile”

VIDEO O jucătoare de tenis din România a trăit o experiență incredibilă în Franța: „Controlorul țipa la mine, tot trenul căuta pașaportul meu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează