SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE BETHANIE MATTEK-SANDS

Jucătoarele se revoltă din cauza terenurilor de la Wimbledon: "Sunt găuri peste tot! Noi am vrut să ieșim de pe teren" » Reacția organizatorilor

FOTO: Guliver/GettyImage
FOTO: Guliver/GettyImage

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 12:32

Americanca Bethanie Mattek-Sands, 32 de ani, locul 103 WTA, s-a accidentat extrem de grav în setul trei al meciului cu Sorana Cîrstea, după ce a alunecat când a urcat la fileu. (Vezi detalii).

Diagnosticul inițial pus de medici este că jucătoare are ruptură de ligamente la nivelul genunchiului drept.

După această accidentare, mai multe jucătoare din circuit s-au revoltat și i-au criticat pe organizatorii de la Wimbledon pentru starea de pe terenul numărul 17.

"Eu  mă bucur când ies cu bine de pe teren.  Acolo sunt găuri uriașe și chiar am discutat cu Alison Riske în timpul meciului direct să ieșim de pe teren. Dupa două game-uri jucate, am decis să nu mai jucăm.

Arbitrul mi-a zis că nu poate face nimic și că trebuie să jucăm în continuare. Am auzit multe nemulțumiri din partea tuturor jucătoarelor", a spus Kristina Mladenovici la conferința de presă.

"Spațiul din spatele liniei de fund este plin de pământ, iar sub el este o suprafață alunecoasă. Parcă e gheață. Toată lumea alunecă în stânga și în dreapta. Toate terenurile sunt la fel", a adăugat și Alison Riske.

REACȚIA ORGANIZATORILOR

După aceste acuzații, organizatorii au emis un comunicat prin care declară că terenul a fost inspectat înainte de startul meciurilor.

"Pe 6 iulie, supervizorul Pam Whycross și arbitrul Denise Parnell au mers pe terenv și l-au inspectat. Pregatirea terenului a fost la fel de atentă precum în anii precedenți. Iarba este naturală. E obișnuit ca pe linia de fund sa dispară dupa câteva zile.

Facem toate eforturile pentru ca suprafața de joc să fie la un nivel cât mai înal", se arata în comunicatul de presa dat de organizatorii de la Wimbledon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
mircea1957
mircea1957  •  07 Iulie 2017, 21:45

Englezi infumurati ca intotdeauna. Si gomosi. Nu ar recunoaste niciodata ca sunt inferiori cu ceva. Dar cu organizarea au mari lacune. Nu ar recunoaste in ruptul capului incapatanatii astia. Vai mama lor!

poli_4_ever
poli_4_ever  •  07 Iulie 2017, 15:46
Postat de dinamo_fan pe 07 Iulie 2017, 12:50

mari oameni engezii astia. ca nu era un doctor la teren 15 minute asta a cui organizare a fost ? la Dinamo a venit doctorul dupa 3 minute si nu l-a mai putut salva pe Ekeng. aici daca se prabuseste un jucator de tennis dupa vreun meci de 4-5 ore cine ii da primul ajutor ? arbitrul ?

Hai sa nu exageram, asta e deja prea mult. Cu tot respectul, chiar nu poti da ca exemplu pozitiv ce s-a intamplat atunci la Dinamo, mai ales ca a murit un om din cauza incompetentei doctorului si a celor din jur. Pana la urma il veti declara erou pe medicul ala incompetent pentru ca a ajuns dupa 3 minute...

100002473541087
Danut Ognean  •  07 Iulie 2017, 13:42

rusineee englezilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează