SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Jucător român, debutează în echipa Ciprului

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00


Jucătorul de origine română Rareş Cuzdriorean va debuta vineri, pentru echipa Ciprului, în Cupa Davis, alături de Marcos Baghdatis.


La nici 23 de ani, jucătorul originar din Satu Mare îşi va face debutul pentru echipa Ciprului, în disputa cu Egipt, din turul I al Grupei a II-a a Cupei Davis (zona euro-africană).


Rareş Cuzdriorean a primit anul trecut cetăţenia cipriotă şi a fost convocat în premieră în echipa naţională a Ciprului, din care mai fac parte mult mai titratul Marcos Baghdatis, Photos Kallias şi Christopher Koutrouzas.
În 2009, tenismanul român a fost rezervă în echipa Ciprului. Vineri, Cuzdriorean va debuta în compania lui Karim Maher Maamoun, în primul meci de simplu al zilei, iar în celalalt joc, Marcos Baghdatisse va duela cu Sherif Sabry Hussein.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează