SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ce spune Henin despre Halep înainte de Australian Open: „Abia aștept s-o văd! Poate câștiga, dar depinde de asta”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 11:35 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 13:02

Justine Henin a analizat-o pe Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) înainte de startul Australian Open.

Expert Eurosport, campioană de 7 ori în turneele de Grand Slam, a vorbit despre șansele ca Simona Halep să triumfe în premieră la Australian Open și spune că totul va depinde de cum se va prezenta din punct de vedere fizic.

5 întrebări înainte de Australian Open: ratează Djokovic șansa vieții? Și momente-cheie pentru Simona Halep și Naomi Osaka
AUSTRALIAN OPEN
5 întrebări înainte de Australian Open: ratează Djokovic șansa vieții? Și momente-cheie pentru Simona Halep și Naomi Osaka

Cum o vede Justine Henin pe Simona Halep înainte de Australian Open

„Va trebui să vedem cum este din punct de vedere fizic. Nu putem spune că este în vârstă, dar este în circuit de ani buni, iar acum există jucătoare noi, care pun presiune. Simona a trecut și prin perioade dificile din punct de vedere fizic. Cât timp a fost pregătită fizic, a încercat mereu să fie mai agresivă și pe hard. Știe că are nevoie să fie mai agresivă. 

Abia aștept să o văd jucând. Are inteligența de joc și experiența necesară pentru a fi în calculele pentru câștigarea Australian Open, dar rămâne de văzut cât de bine se va prezenta fizic. Vreau să o văd pe Simona Halep revenind la nivelul ei maxim”, a declarat Justin Henin.

Dacă obiectivul carierei sale a fost să câștige unul sau două turnee de Grand Slam, a reușit deja. Dacă își dorește să câștige mai multe, motivația este cu siguranță ridicată. Sunt sigură că Simona își dorește să revină la un nivel competitiv și să câștige mai multe turnee de Grand Slam
Justine Henin

Simona  Halep debutează marți la Australian Open 2022

Simona Halep se va duela marți în primul tur de la Australian Open cu jucătoarea poloneză Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA). Dacă trece de Magdalena Frech, Simona va da în turul secund fie peste brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 88 WTA), fie peste americanca Katie Volynets (20 de ani, 178 WTA). 

Halep e favorită 14, iar meciurile tari încep din turul III, unde ar putea da peste Emma Răducanu sau Sloane Stephens. Ar urma, Garbine Muguruza, Anett Kontaveit și Sabalenka, iar în finală s-ar putea duela cu Osaka sau Barty.

Simona Halep la Australian Open

  • 2021: sferturi de finală
  • 2020: semifinala
  • 2019: optimi
  • 2018: finala
  • 2017: turul 1
  • 2016: turul 1
  • 2015: sferturi de finala
  • 2014: sferturi de finala
  • 2013: turul 1
  • 2012: turul 1
  • 2011: turul 3

Citește și: 

EXCLUSIV Ilie Năstase, despre „cazul Djokovic”: „E vina lui! Mi s-a părut dubios ce a făcut”

Ministrul Imigrării din Australia exultă după decizia împotriva lui Djokovic: „Salut decizia Curții Federale din Australia”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  16 Ianuarie 2022, 23:55

Succes Simo si cat mai multe meciuri castigate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează