SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Șocul zilei la Roland Garros: Karolina Pliskova a fost eliminată de Petra Martic

Karolina Pliskova // FOTO: Reuters
Karolina Pliskova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 13:31

Karolina Pliskova, locul 2 WTA, și una dintre favoritele la câștigarea turneului, a fost eliminată în turul II de croata Petra Martic, locul 31 WTA, scor 6-3, 6-3.

Petra Martic a produs astfel cea mai mare surpriză a turneului feminin, cehoaica Pliskova fiind jucătoarea cel mai bine cotată care este eliminată până acum. Pliskova și Simona Halep nu se aflau pe aceeași parte de tablou, cele două puteau să se întâlnească doar în finală.

Primul set a fost echilibrat până la scorul de 3-3, când Martic a forțat și a câștigat trei game-uri, dintre care două au fost pe seriviciul adversarei.

Setul doi a fost unul sectaculos, cu cinci break-uri. Martic a condus cu 2-0, dar Pliskova a egalat. La fel ca și-n primul set, de la scorul de 3-3, Martic a câștigat trei game-uri la rând. În ultimul game a salvat trei mingi de break și a fructificat prima șansă de meci pe care a avut-o.

petra martic
Petra Martic

În runda următoare, Martic va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Veronika Kudermetova și Kaia Kanepi. 

Citește și:

Simona Halep își compară jocul cu cel al lui Novak Djokovic: „Ne place să «omorâm» adversarul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
magura
magura  •  31 Mai 2019, 17:31
Postat de Mihai Ducu pe 31 Mai 2019, 14:16

Daca mai pica Svitolina si Serena, RG devine un fel de Bukarest Open d.p.d.v. al jucatoarelor...E drept ca de bani te apuca ameteala...

:))))))))))

idi53
idi53  •  31 Mai 2019, 16:17

In urma acestui rezultat Osaka ramane lieder indiferent de celelate rezultate si Simona poate prinde doar locul 3 in cel mai fericit caz!Si se mareste diferenta de locul 1WTA!

105662257060988
Eugen Qy  •  31 Mai 2019, 14:26
Postat de fantasma pe 31 Mai 2019, 14:05

Păi să îi întrebăm pe veșnicii cârcotași ce ar fi fost dacă în locul Pliskovei ar fi fost Halep. Vă imaginați câți ar fi ieșit din propria văgăună cu tot felul de invective?!?

Asa cum am mai scris si cu alta ocazie, daca Simona HALEP (intentionat am scris asa ca sa ii oftic!!!) ar castiga (chiar si teoretic e imposibil dar de dragul demonstratiei sa admitem ca se poate) un G.S. fara set pierdut si toate seturile castigate la 0 si chiar toate ghemurile castigate la 0, tot s-ar gasi rauvoitori care cu veninul in gat, ar scrie ca a fost ARANJAMENT TOTAL !!! Cine vrea sa fie RAU, nu poate fi oprit decat de DUMNEZEU, fie ca intr-adevar crede, fie ca NU !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează