SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Katie Boulter s-a retras de la Roland Garros, dar a câștigat 20.000 de euro fără să lovească vreo minge!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 14:20

Katie Boulter (22 de ani / 112 WTA) s-a retras de la Roland Garros înaintea meciului din primul tur și a plecat acasă cu un premiu de 20.000 de euro.

Jucătoarea britanică trebuia să joace în primul tur cu croata Donna Vekic (23 WTA), dar a acuzat dureri la spate și s-a retras din competiție fără să joace vreun meci. Cu toate acestea și-a asigurat un cec în valoare de 20.000 de euro.

Boulter acuza dureri la spate încă de la ultimul meci jucat pentru Marea Britanie în Fed Cup contra Kazahstanului, în urmă cu trei săptămâni, când echipa sa a ieșit victorioasă.

Cu toate acestea, ocupanta locului 112 în clasamentul WTA a decis să călătorească la Paris vinerea trecută, iar după ce s-a retras și-a asigurat un premiu destul de important fără să lovească vreo minge.

Katie Boulter și-a explicat motivele retragerii pe rețele de socializare: Sunt atât de dezamăgită fiindcă sunt nevoită să mă retrag de la Openul francez. Am tot sperat să pot să joc, dar doctorii m-au sfătuit să nu-mi asum niciun risc. Abia aștept să mă întorc pe teren”.

De retragerea ei a profitat Ludmilla Samsonova, care intră pe tabloul principal din postura de lucky loser și, de asemenea, își asigură un cec de 20.000 de euro.

Citește și:

L'Equipe: „La antrenament cu atleta completă” » Simona Halep se compară cu Hagi și a dezvăluit ce detestă: „Nu-mi place deloc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  26 Mai 2019, 14:36

Bouzkova si Babos au prins loc pe tablou ca Lucky Loser. Samsonova s-a calificat normal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează