SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

L'Equipe: „La antrenament cu atleta completă” » Simona Halep se compară cu Hagi și a dezvăluit ce detestă: „Nu-mi place deloc”

Foto: Twitter Simona Halep
Foto: Twitter Simona Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 11:47

Simona Halep (3 WTA) a fost urmărită o zi întreagă la ședința de pregătire de la Roland Garros de jurnaliștii cotidianului francez L'Equipe. „La antrenament cu atleta completă” a fost titlul articolului în care românca a fost în prim plan.

  • Simona Halep o va întâlni, marți, în primul tur pe Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA)

Fostul lider mondial i-a surprins pe francezi când le-a dezvăluit că detestă pregătirea fizică: „Nu îmi place deloc! Dar ştiu că nu se poate altfel, chiar dacă exerciţiile repetitive mă plictisesc. Eu iubesc tenisul pentru că, la fiecare punct, se petrece ceva neaşteptat! Dacă fug mai mult de 40-45 de minute, o iau razna, trebuie să stea cineva cu mine, să mă ţină de vorbă. E clar, nu voi putea participa niciodată la un maraton precum Amelie Mauresmo”, a spus Halep pentru L'Equipe citat de TV Digi Sport.

simona lequipe halep

 „Semăn cu gheorghe hagi”

Simona a vorbit și despre rezistența fizică de care dă dovadă, fiind jucătoarea cu cea mai mare viteză din circuit, 23,04 km/h, urmată de Carla Suarez Navaro, cu 22,48 km/h.

„Am o constituţie robustă, am picioarele puternice ca tatăl meu, Stere, care a jucat fotbal. Semăn foarte mult şi cu Gheorghe Hagi, sunt mică de statură, dar cu picioare puternice. Iar Hagi dădea totul pe teren.

Picioarele reprezintă unul din punctele mele forte şi mă descurc aşa fără efort. Am picioare puternice, dar sunt şi uşoară. Cântăresc 61-62 de kg, o greutate stabilă de 10 ani” a adăugat Simona.

Citește și:

Cornel Idu, omul care a ajutat-o pe Simona Halep la începutul carierei, dezamăgit de româncă: „Nu suntem în relații mai bune, suntem în relații zero” + ce l-a deranjat cel mai mult

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1626497344230564
Nicolae Grecu  •  25 Mai 2019, 19:38

Simona Halep votează la Paris, Gheorghe Hagi n-are treabă cu viitorul țării.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  25 Mai 2019, 13:50

Cata modestie!!! Fata asta devine pe zi ce trece un numar 0 absolut!!!

brifcor
brifcor  •  25 Mai 2019, 13:30

"Hagi dădea totul pe teren". Doar când avea chef si îl tineau balamalele (adică mentalul). Exact asa si Haplea...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează