SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Kiki Bertens a dat alarma înainte ca Djokovic să fie confirmat cu Covid-19: „În ce parte a lumii se poate așa ceva? Sportul va fi pătat pentru totdeauna!”

Bertens și Halep, după duelul de la Madrid, din 2019
Bertens și Halep, după duelul de la Madrid, din 2019

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 19:19 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 19:43

Sârbul Novak Djokovic (33 de ani) a fost depistat pozitiv cu coronavirus, în urma Adria Tour, competiție organizată de liderul mondial în Balcani. 

  • CONTEXT: Novak Djokovic a organizat în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar, un turneu demonstrativ, iar tot mai mulți participanți s-au îmbolnăvit cu noul tip de coronavirus. Sârbul este la patrulea jucător de la Adria Tour care are COVID-19, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Competiția organizată de Novak Djokovic a fost criticată de multe nume importante. De remarcat este însă declarația olandezei Kiki Bertens (28 de ani, 7 WTA). Semifinalista de la Roland Garros 2016 spunea încă de acum 4 zile că imaginea tenisului va fi pătată iremediabil dacă cineva se va îmbolnăvi.

Kiki Bertens, contrariată de turneul lui Djokovic

„L-am văzut pozându-se cu toată lumea, bătând palma cu autoritățile prezente la Adria Tour. Cum e posibil așa ceva? În ce parte a lumii poate fi autorizată o astfel de acțiune? Dacă cineva se va îmbolnăvi de coronavirus acolo, sportul nostru va fi pătat pentru totdeauna”, a declarat Bertens, conform Tennis World USA.

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Nick Kyrgios, reacție fără ocolișuri după petrecerea în urma căreia Novak Djokovic a fost confirmat cu Covid-19: „Asta depășește orice”

EXCLUSIV Reacție din tenisul românesc după ce Novak Djokovic s-a infectat cu coronavirus: „Poate avea de suferit! Frica din rândul jucătorilor va fi mare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează