SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Kim Clijsters, triplă campioană la Flushing Meadows, e convinsă: „Simona Halep poate câștiga US Open, cu o condiție”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 11:38 / Actualizat duminica, 28 august 2022 13:15

Kim Clijsters, triplă campioană la US Open, crede că Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) are o șansă bună să se impună la Flushing Meadows. 

MM Stoica, fermecat de transferul făcut de Becali: „Îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun! O să câștigăm bani mulți cu el”
FCSB
MM Stoica, fermecat de transferul făcut de Becali: „Îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun! O să câștigăm bani mulți cu el”

Kim Clijsters: „Simona Halep poate învinge pe oricine e pe tablou la US Open, dacă e sănătoasă”

„Cred că are șanse să câștige orice turneu la care participă, pentru că are tot ce-i trebuie pentru a câștiga un turneu și, dacă este sănătoasă, cred că este capabilă să le facă viața foarte, foarte grea multor jucătoare. Are experiența de a câștiga un turneu de Grand Slam, așa că are cu siguranță ingredientele necesare pentru a reuși acest lucru. A jucat câteva meciuri bune.

A avut câteva înfrângeri până la US Open, dar a jucat câteva meciuri bune, pe care le-am urmărit și în care simt că se forțează să fie puțin mai agresivă uneori și să încerce să își asume mai multe riscuri. Poate că, împreună cu Swiatek, este cea mai bună jucătoare din circuit. Are cel mai bun motor. Poate să alerge. Poate juca cinci ore dacă o lași, așa că, desigur, poate câștiga.

Dar cred că, uneori, dacă joacă împotriva unei jucătoare care lovește puternic, cred că asta îi creează probleme. Totul depinde de tragerea la sorți, totul depinde de ziua respectivă, dar cred că este capabilă să facă asta. Poate învinge pe oricine se află pe tablou", a spus Kim Clijsters pentru Eurosport.

  • Simona Halep - Daria Snigur este al doilea meci de pe Louis Armstrong Arena, care este inaugurată de meciul dintre britanicul Andy Murray și argentinianul Francisco Cerundolo. Meciul va fi transmis de Eurosport. 
  • Ucrainenca Daria Snigur (20 de ani, 125 WTA) le-a învins pe Tessah Andrianjafitrimo (218 WTA), scor 7-6, 6-1, Yanina Wickmayer (526 WTA), 2-6, 6-3, 6-3 și Nao Hibino (200 WTA), 6-1, 6-4, pentru a se califica pe tabloul principal de la US Open;
  • Snigur se află la prima participare pe tabloul principal al unui Grand Slam. La junioare, ea a reușit să se impună în turneul de la Wimbledon, în 2019, același an în care Halep câștiga trofeul la senioare.
  • Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) încearcă să obțină primul ei titlu la US Open, singurul Grand Slam unde nu a jucat niciodată finala.

Simona Halep - Daria Snigur, în primul tur de US Open 2022

Pe partea Simonei Halep se mai află jucătoarea precum Serena Williams, aflată la ultimul turneu din carieră, Leylah Fernandez, finalista de anul trecut, Bianca Andreescu, campioana din 2020, sau Ons Jabeur. 

Simona Halep s-a refăcut după accidentarea la coapsă suferită la Cincinnati și se pregătește pentru participarea la US Open. Iată ce parcurs posibil are Halep: 

  • Turul 1: Daria Snigur
  • Turul 2: Magdalena French
  • Turul 3: Jill Teichmann
  • Turul 4: Coco Gauff
  • Sferturi: Maria Sakkari
  • Semifinale: Anett Kontaveit
  • Finală: Iga Swiatek
    * pe baza clasamentului WTA

VIDEO Simona Halep, antrenament la US Open sub privirile lui Patrick Mouratoglou: punct-popcorn al româncei

Citește și alte știri de US Open: 

OFICIAL Novak Djokovic NU participă la US Open 2022: „Din păcate...”

Talabă Lee, victoria carierei » Românca de pe locul 137 WTA a eliminat-o pe fosta finalistă de la Roland Garros, în calificările de la US Open!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Nae_4774
Nae_4774  •  29 August 2022, 23:25

Și Clijters a dat-o serios în fileu...

giorgiorme1
giorgiorme1  •  29 August 2022, 14:21
Postat de vasileroaita pe 28 August 2022, 19:42

Nu confunda tenisul cu bătutul covoarelor! Și nici cu urletele din junglă!

Vasilica, te dai tennis guru?

vasileroaita
vasileroaita  •  28 August 2022, 19:42
Postat de giorgiorme1 pe 28 August 2022, 16:27

Vasilica, iar visezi ?????????????????

Nu confunda tenisul cu bătutul covoarelor! Și nici cu urletele din junglă!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close