SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Știm ora când se joacă Simona Halep - Daria Snigur în primul tur la US Open 2022

Simona Halep - Daria Snigur, în primul tur de US Open 2022, foto: Imago
Simona Halep - Daria Snigur, în primul tur de US Open 2022, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 11:19 / Actualizat duminica, 28 august 2022 11:19

Simona Halep - Daria Snigur, în primul tur de US Open 2022, se joacă luni, după ora 20:00, ora României. 

Simona Halep - Daria Snigur este al doilea meci de pe Louis Armstrong Arena, care este inaugurată de meciul dintre britanicul Andy Murray și argentinianul Francisco Cerundolo. Meciul va fi transmis de Eurosport. 

Victoria Simonei Halep la Toronto i-a atras atenția lui Andy Roddick: „Mai ofensivă, mai agresivă. Una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei!”
wta toronto
Victoria Simonei Halep la Toronto i-a atras atenția lui Andy Roddick: „Mai ofensivă, mai agresivă. Una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei!”

Ce știm despre Daria Snigur, adversara lui Halep la US Open

  • Ucrainenca Daria Snigur (20 de ani, 125 WTA) le-a învins pe Tessah Andrianjafitrimo (218 WTA), scor 7-6, 6-1, Yanina Wickmayer (526 WTA), 2-6, 6-3, 6-3 și Nao Hibino (200 WTA), 6-1, 6-4, pentru a se califica pe tabloul principal de la US Open;
  • Snigur se află la prima participare pe tabloul principal al unui Grand Slam. La junioare, ea a reușit să se impună în turneul de la Wimbledon, în 2019, același an în care Halep câștiga trofeul la senioare.
  • Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) încearcă să obțină primul ei titlu la US Open, singurul Grand Slam unde nu a jucat niciodată finala. 

Simona Halep - Daria Snigur, în primul tur de US Open 2022

Pe partea Simonei Halep se mai află jucătoarea precum Serena Williams, aflată la ultimul turneu din carieră, Leylah Fernandez, finalista de anul trecut, Bianca Andreescu, campioana din 2020, sau Ons Jabeur. Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian sunt cele 5 românce sunt prezente pe tabloul principal de la New York.

Simona Halep s-a refăcut după accidentarea la coapsă suferită la Cincinnati și se pregătește pentru participarea la US Open. Jucătoarea română le-a prezentat fanilor unul dintre citatele ei preferate.

Vorbele îi aparțin fostului președinte american John F. Kennedy, asasinat pe 22 noiembrie 1963, la Dallas.

„Victoria are o mie de tați, dar înfrângerea e orfană” a fost mesajul postat de numărul 7 mondial.

„De acolo i se trage absolut tot!” » Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep

„N-aș vrea să vorbesc mult despre Simona, pentru că ea are viața ei, a făcut lucruri extraordinare, e o femeie tânără. Nu pot s-o compar cu Nadal, pentru că e un pic diferită treaba...să aibă grijă de fizic, că de acolo i se trage absolut tot ce i se trage! Nu pot să am o părere calificată, pentru că n-am văzut-o cum arată fizic, n-am văzut nici cum arată tehnic în momentul de față.

 Practic, nu știu ce fel de strategii mai are în jocul ei, unde stă pe teren, cum se găsește. Și apoi, cu tot respectul, Simona nu are jocuri! În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace. De asta îi e greu, nu are o bază. Din nou, numai talentul își spune cuvântul la Simona. O mai spun o dată. La 30 de ani, ea a făcut minuni. Dacă cineva o lua la 14 ani și o antrena ca lumea, probabil că făcea minuni înmulțite cu 3”, a declarat Ion Țiriac, în interviul acordat Gazetei.

La 14 ani, trebuia ca Halep să facă cele patru-cinci ore pe zi de antrenament, pe care nu le-a făcut. A avut extraordinar de mult talent, dar uite că fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani, e prea târziu. La vârsta asta, pui deja ultima rotiță.
- Ion Țiriac

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au fotografiat în New York, cu 4 zile înainte de startul US Open

S-a tras la sorți tabloul pentru US Open! Cu cine joacă Simona Halep și celelalte 4 românce

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
267890
267890  •  28 August 2022, 15:40

Groaznică poză. Parcă e turbată.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  28 August 2022, 13:52

Ca niște buni români , să-i urăm baftă veșnic îndureratei ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează