SPORTURI  »  TENIS  »  LAVER CUP

Încă o competiție importantă din tenis e amânată de COVID-19 » Laver Cup, tot la Boston, dar în 2021

Team Europe sărbătorind succesul din 2019 Foto Guliver/GettyImages
Team Europe sărbătorind succesul din 2019 Foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 21:32

Laver Cup, populara competiție organizată în luna septembrie de agenția lui Roger Federer, TEAM8, a fost amânată pentru 2021, au anunțat responsabilii Laver Cup. 

Anul acesta, gazda urma să fie Boston, ca urmare a alternanței Europa-Restul Lumii, și se va păstra și pentru ediția viitoare. Biletele fuseseră vândute în totalitate, confirmând interesul pentru duelul pasionant între echipele albastră, respectiv roșie, conduse de Bjorn Borg și John McEnroe. 

Întrecerea întinsă pe trei zile are de-acum alte date de desfășurare: 24-26 septembrie 2021. ”Este o situația nefericită că Laver Cup a fost împinsă cu un an, dar în acest moment este lucrul corect de făcut pentru toți cei implicați”, a declarat Roger Federer, inițiatorul competiției. 

LAVER CUP LASĂ LOC ROLAND GARROS 

Organizatorii au citat drept motiv pentru amânare „schimbări în calendarul internațional” produse de pandemia de coronavirus. E vorba despre Roland Garros, mutat de oficialii francezi în perioada 20 septembrie-4octombrie, suprapunându-se astfel peste Laver Cup.

US Open, programat în calendarul inițial începând cu 24 august, este de asemenea în pericol să fie mutat în alt interval. 

Biletele achiziționate pentru ediția 2020 rămân valabile pentru anul viitor, în cazul în care persoanele care le-a cumpărat nu doresc să-și primească banii înapoi. ”Deși e dezamăgitor acum, vestea bună este că TD garden va putea să găzduiască evenimentul și în 2021, abia aștept să joc, în fine, la Boston la Laver Cup”, a mai spus Federer, citat de Boston Globe. 

Edițiile precedente, desfășurate la Praga 2017, Chicago 2018 și Geneva 2019, au fost câștigate de fiecare dată de Team Europe. 

Citește și alte știri despre tenis:

COVID-19. Imaginea zilei în Spania: Rafael Nadal, videoconferință cu un pacient diagnosticat cu coronavirus

Antrenorul Simonei Halep, interviu pentru WTA: „De multe ori, fetele nu pot accepta că adversara are o zi cu adevărat grozavă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close