SPORTURI  »  TENIS  »  NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY 2013

Legendarul Ilie Năstase, celebrat în cadrul Năstase Ţiriac Trophy » Ediţie aniversară 20-28 aprilie 2013

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 17:03

„Plăcerea de a juca a fost întotdeuna pentru mine mai importantă decât clasamentele. Uneori am pierdut meciuri care mi-au făcut enormă plăcere. Nu meciuri importante, dar unele în care executasem lovituri care mă încântaseră, lovituri nebuneşti pe care le exersasem la antrenamente şi pe care le-am executat perfect la meci. Eu doream cu adevărat să joc tenis, să mulţumesc spectatorii, dacă era posibil, şi în acelasi timp să înving”. – declară maestrul sportului alb în „Autobiografia Mr.Năstase”

Cel mai important turneu de tenis din România îi dedică legendarului Ilie Năstase o Ediţie Aniversară în care vor fi celebrate performanţele istorice atinse de marele campion. Primul jucător numărul unu din istoria tenisului mondial a fost românul Ilie Năstase. A marcat în inimile tuturor românilor data de 23 august 1973, momentul istoric când a devenit cel dintâi jucător care a cucerit prima poziţie mondială în clasamentul oficial ATP.

Ediţie Aniversară Ilie Năstase, 20-28 aprilie 2013
BRD Năstase Ţiriac Trophy va sărbători prin Ediţia Aniversară Ilie Năstase cei 40 de ani de la acel moment istoric şi sutele de performanţe sportive cucerite de marele campion român. Ediţia Aniversară va include mai multe evenimente speciale, care se vor bucura de participarea legendarului Ilie Năstase, desfăşurate pe parcursul celor nouă zile de turneu Î 20-28 aprilie, Arenele BNR. Pe plan global, ATP-ul îl va celebra pe Ilie Năstase, alături de foştii jucători numărul unu mondial din 1973 încoace, prin "ATP Heritage”, o campanie desfăşurata pe tot parcursul anului, ce include printre altele o serie de evenimente speciale, o lansare de carte şi un documentar.

"4 Stele Pline De Energie" - 27 aprilie, orele 18:00
Anul acesta, iubitorii tenisului spectacol vor avea şansa să îl vadă pe marele Ilie Năstase într-un meci demonstrativ de dublu în care singurele mize vor fi buna-dispoziţie şi spectacolul absolut. Ilie Năstase va face echipa cu unul dintre foştii săi parteneri de dublu, italianul Adriano Panatta, în timp ce de cealaltă parte a fileului se vor regăsi maestrul demonstrativelor, Mansour Bahrami şi cneazul nostru, Andrei Pavel. În ultimii şapte ani, continuarea tradiţiei găzduirii la Arenele BNR a unui meci demonstrativ se datorează Enel România, care a susţinut în tot acest timp organizarea acestor meciuri.

Bilete şi abonamente
Biletele şi abonamentele Năstase Ţiriac Trophy sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim. Preţul biletelor variază între 15 şi 40 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass are preţul de 120 de lei şi include accesul în cadrul tuturor zilelor de desfăşurare ale turneului. Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 20-21 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 22-25 aprilie, în limita a 1500 de intrări pe zi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează