SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Lewis Hamilton s-a implicat în scandalul dintre Serena Williams și Ilie Năstase: "Să citesc ce a scris mă inspiră"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 08:38

Britanicul Lewis Hamilton, de trei ori campion mondial în Formula 1, s-a implicat în scandalul dintre Ilie Năstase și Serena Williams, ca urmare a remarcilor rasiste făcute de fostul tenismen român.

Pilotul de 32 de ani s-a arătat impresionat de scrisoarea Serenei Williams, care i-a transmis un mesaj dur lui Ilie Năstase lunea trecută. 

"Sunt total de acord cu afirmaţiile ei. Cred că a fost frumos ceea ce a scris ea, fiind o femeie de culoare puternică şi independentă. Cred că este formidabilă.

Este nu doar unul din cei mai importanţi oameni pe care îi cunosc, ci şi un lider înnăscut, astfel că, decât să reacţionez negativ, să citesc ceea ce a scris ea mă inspiră şi sper să îi inspire şi pe alţii", a spus Hamilton, conform The Guardian. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
tihi
tihi  •  28 Aprilie 2017, 12:22

De acord cu Hamilton!

piet
piet  •  28 Aprilie 2017, 11:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

constanteanul
constanteanul  •  28 Aprilie 2017, 11:44

Ce a scris Serena e o tâmpenie. În situația ei, să dai citate din autori consacrați în perioada luptelor pentru drepturile civile pentru a răspunde unei glume, e drept, proaste, e o tâmpenie. Iar Hamilton demonstrează că britanicii sunt proști făcuți grămadă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează