SPORTURI  »  TENIS  »  REACŢIE

Serena Williams, atac frontal la Ilie Năstase: "Eu nu sunt laşă. Satisfacţia mea te deranjează?"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 23:22

Serena Williams (35 ani, 1 WTA) i-a răspuns în această seară lui Ilie Năstase, în urma  comentariilor rasiste făcute de fostul tenismen român la adresa copilului nenăscut al americancei.

În timpul conferinței de presă dinaintea disputei de la FED Cup, cu Marea Britanie, Simona Halep a primit întrebări legate de sarcina liderului mondial, iar pe fundal au fost auzite cuvintele lui Năstase: "Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?", a spus acesta sâmbătă.

"Sunt dezamăgită să aflu că trăim într-o societate unde persoane precum Ilie Năstase pot face asemenea comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut sau comentarii sexiste împotriva colegelor mele.

(...) Mie nu mi-e teamă, spre deosebire de tine. Vezi, eu nu sunt laşă. Satisfacţia mea te deranjează?", a scris Serena, citând o poezie a americancei Maya Angelou: "Poți să mă împuști cu cuvintele tale... poți să încerci să mă ucizi cu ura ta, dar, precum aerul, eu mă ridic".

"Mulţumesc Federaţiei Internaţionale de Tenis pentru atenția avută la faptele în acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total", a încheiat mesajul Serena Williams.

La sfârşitul lunii martie, Ilie Năstase a lansat un alt acuz la adresa Serenei: "Nu vedeți cum arată Serena? Dacă ar ieși la suprafață adevărul, ar fugi toți sponsorii!" (AICI ai DETALII)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (37)
ray51
ray51  •  25 Aprilie 2017, 09:36

Ca e *** la gura si vulgar este stiut de toata lumea. Nu-l apar. As vrea sa ridic insa o alta problema. De ce trebuie sa-ti fie rusine ca ***? De ce este considerata orice zicere de acest fel drept 'rasista'? Dar daca-ti spun ca esti *** si *** este putin lucru? Adica a fi *** este acceptabil si a fi negru este o dovada a rasismului exacerbat? Eu asta nu inteleg.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  25 Aprilie 2017, 08:56
Postat de Robert Damian pe 25 Aprilie 2017, 08:47

Cat tupeu ai cucoana!!Asta,cu gura mare,a fost CAMPION pe bune,fara ajutorul laboratoarelor americane de ,fabricat'....campioni!!!!Ma intreb,daca te-ai uitat vreodata in oglinda??Ca sa vezi rezultatele ,minunilor alchimiste'!!!Un cyborg halterofil in fustita de jucatoare de tenis!!Nu ma mir ca n-ai rusine,ca nici habar nu ai ce inseamna asta!!Roaga-te la Doamne-Doamne ca sa nu-ti fie sarcina afectata de cantitatile industriale de ,potiuni magice ' pe care le-ai pompat in matale!!Ciclistul Armstrong,e mic copil pe linga tine!!!Si ala,ca si tine,MARE CAMPION!!!Da la tupeu ,nu va intrece nimeni!!!

Imediat se cunoaste gigistul, se ridica precum *** la suprafata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1534407836583149
Nick Bart  •  25 Aprilie 2017, 08:51

Dar tatal ei a facuto pe Irina Sparlea -curcan alb- atunci ea nu a fost lasa, ca nu a spus nimic.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează