SPORTURI  »  TENIS  »  COSR

Libertatea: Sorana Cîrstea ar primi în continuare bani de la COSR, deși s-a retras. Sportiva neagă: a cerut stoparea indemnizației în februarie

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 13:23

Potrivit Libertatea, Sorana Cîrstea ar fi primit bani de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, după 5 luni de la retragerea din Fed Cup. Suma? 7.500 lei pe lună. Asta, deși retragerea Soranei a atras cu sine și imposibilitatea calificării la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo. Sorana a explicat pe Instagram situația.

Context

  • În urmă cu cinci luni, Sorana Cîrstea se retrăgea din echipa de Fed Cup printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.
  • Totuși, jucătoarea de tenis clasată pe locul 93 WTA ar fi continuat să încaseze indemnizația lunară pe tot parcursul anului 2019, fiindcă nu a făcut nicio adresă oficială către Federația Română de Tenis, conform ziarului Libertatea.
  • George Boroi, secretar general la COSR, nu cunoștea această situație și le-a mulțumit jurnaliștilor pentru informare (citatul la finalul articolului)

Sorana: „Am cerut să nu mi se mai aloce nicio sumă!”

„Am cerut express să nu mi se aloce nici o sumă și am refuzat orice formă de plată de la COSR! În momentul în care m-am retras de la Fed Cup, m-am retras și din echipa olimpică! În 2018 am donat banii din Fed Cup, iar în 2019 i-am refuzat”, a fost punctul de vedere al Soranei.

Jucătoarea a postat și data când a cerut să nu i se mai aloce indemnizația de 7.500 lei lunar de la COSR: 21 februarie 2019. 

sorana instagram

„Există o Comisie Tehnica olimpică, formată din 15 persoane, care analizează periodic astfel de situații. La tenis, așteptăm un raport de activitate după Fed Cup și o să luăm măsuri de aici încolo. Există un circuit, în cazul unor astfel de cazuri. După comisie, decizia aparține Comitetului Executiv. Eu vă mulțumesc că mi-ați adus la cunoștință acest caz. O să sesizez Comisia Tehnică” George Boroi, pentru Libertatea

7.500 leieste suma pe care o primesc lunar sportivii din loturile olimpice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  02 Mai 2019, 11:50
Postat de romeverest pe 02 Mai 2019, 11:11

A luat degeaba acesti bani !! Ea nu este capabila sa ajunga pe tabloul principal la mai multe turnee........ce sa caute la Olimpiada ??

la faza pe scoala.

romeverest
romeverest  •  02 Mai 2019, 11:11

A luat degeaba acesti bani !! Ea nu este capabila sa ajunga pe tabloul principal la mai multe turnee........ce sa caute la Olimpiada ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează