SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP SUSPENDATĂ

EXCLUSIV Lui Adrian Porumboiu nu-i vine să creadă: „Cât ziceți că i-au dat?! E năucitor! Nedrept! Nu-mi găsesc cuvintele”

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional. 
Foto: Cristi Preda (GSP)
Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 20:23 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 21:22

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu, născut în aceeași zi cu Simona Halep, poate accepta că jucătoarea noastră „a greșit, dar să-i dai patru ani?! Probabil, cineva i-a purtat sâmbetele”.

Suspendarea Simonei Halep pe o perioadă de 4 ani, pentru dopaj, face valuri în lumea sportului din România. În urma anunțului făcut de ITIA, marți după-amiază, fostul arbitru FIFA Adrian Porumboiu a reacționat șocat: "Cât ziceți că i-au dat? Patru ani?! Doamne, nu-mi vine să cred. E năucitor! Nedrept! Nu-mi găsesc cuvintele. O fi greșit, dar nu de patru ani".

Dacă au avut probe atât de puternice ca să-i dea 4 ani de suspendare Simonei Halep, de ce a fost nevoie de un an pentru o decizie?
HALEP, SUSPENDATĂ
Dacă au avut probe atât de puternice ca să-i dea 4 ani de suspendare Simonei Halep, de ce a fost nevoie de un an pentru o decizie?

Adrian Porumboiu: „Probabil, cineva i-a purtat sâmbetele”

Fostul patron al lui FC Vaslui își pune întrebarea „cât de independenți sunt cu adevărat acei experți de la tribunalul Sports Resolution, cei care au luat decizia? Să tărăgănezi totul vreme de un an și apoi să-i dai patru de suspendare?! Vorbim despre o campioană, nu despre o sportivă oarecare. Probabil, cineva i-a purtat sâmbetele. În ziua de astăzi totul e politizat".

Adrian Porumboiu: „Nu-mi dau seama ce șanse are Simona la Lausanne, dar îi țin pumnii”

Simona Halep poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, însă Porumboiu e sceptic: „Nu știu ce să spun. Nu-mi dau seama ce șanse are acolo. Dar trebuie să lupte până la capăt. Oricum, eu îi țin pumnii. Suntem și născuți în aceeași zi, pe 27 septembrie”. 

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE SUSPENDAREA SIMONEI HALEP: 

Patrick Mouratoglou a pornit un RĂZBOI TOTAL după verdictul primit de Halep: „Cer WTA și ATP să intervină! Am fost prezent la audieri, e inacceptabil ce am văzut. Un singur Tribunal nu e controlat de ITIA”

Simona Halep, atacată de fosta adversară de la US Open: „Mare dezamăgire când idolii tăi se dovedesc trișori. E frustrant, nu e o luptă corectă!”

Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”

Ce a observat germanul Bernd Storck pe ruta București - Sfântu Gheorghe: „Aveți o grămadă de...”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  12 Septembrie 2023, 21:15

Bine ca tot pe astia din fotbal ii intrebati de tenis…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează